- Han har tatt store steg det siste året

20/04/2017

Stortalent skriver under ny kontrakt med Strømsgodset.

Loti Celina har signert en ny avtale med Strømsgodset som binder han til klubben ut 2018. Lillebroren til den mer kjente Bersant Celina vil for det meste få trenings- og kamphverdagen sin for Team SIF i 3. divisjon, men backen kommer også ofte til å trene med A-laget. 

- Loti har tatt store steg det siste året og han går en spennende fremtid i møte. Nå skal vi legge til rette for at han fortsetter fremgangen og får ut potensialet sitt, sier sportssjef Jostein Flo til klubbens hjemmeside.

Celina har aldersbestemte landskamper for Kosovo og ser for øyeblikket i likhet med storebroren å velge det øst-europeiske landet fremfor Norge. Stortalentet fikk én omgang mot det kinesiske storlaget China Fortune og viste der frem noe av kvalitetene som bor i ham.

- Det jobbes godt i utviklingsavdelingen, og vi har nå flere lovende unggutter som har potensial til ta det neste steget. Det er vi veldig glade for. Vi skal bruke kompetansen som er i klubben til å hjelpe disse spillerne til å ta dette steget. Samtidig gjelder det å være tålmodig og ydmyk, og jobbe hardt med detaljer hver eneste dag, sier Flo.


Christian Aarstad

 

Bookietest 2017/18