Guardiola: - En av mine lykkeligste dager

19/03/2017

Pep Guardiola var usedvanlig godt fornøyd med ett poeng i toppkampen mot Liverpool.

En svært underholdende og fartsfylt toppkamp mellom Manchester City og Liverpool endte 1-1 på Etihad Stadium søndag ettermiddag. Gjestene fra Merseyside tok ledelsen på straffespark ved James Milner, men The Citizens ga seg ikke og fikk en fortjent utligning takket være superspissen Sergio Agüero. Dermed fikk de to gigantene med seg ett poeng hver, og hjemmelagets trener, Pep Guardiola, var i etterkant veldig godt fornøyd med laget sitt.

- Dere kan ikke forestille dere det engang. Dette er en av mine stolteste dager i karrieren min som trener, fortalte City-sjefen til Sky Sports.

Spurt om hvorfor han mente det, svarte han følgende.

- Vi kommer her mot Liverpool, som ikke spiller i Europa og har hatt en full treningsuke til å forberede seg til kampen, mens vi kjemper, løper og viser lagånd. I dag er en av mine lykkeligste dager som manager, mener spanjolen.

Hans kollega, Jürgen Klopp, var imidlertid langt ifra like fornøyd med resultatet og mente laget hans burde tatt med seg alle tre poengene hjem til Liverpool. Nå venter landslagsoppdrag for flesteparten av spillerne i City- og Liverpool-troppene. Premier League er tilbake igjen om to uker, og da står nye toppkamper for trappene for topp 4-utfordrerne. Liverpool tar i mot Everton til et klassisk Merseyside derby, mens Manchester City skal forsøke å fortsette nedturen for Arséne Wengers Arsenal.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18