FA-cup: Chelsea er snau favoritt

14/03/2017

Jevn vinnerodds når fire topp 6-lag gjør opp om pokalen på Wembley.

Det var ingen enkle motstandere å finne i hatten da FA-cupens semifinaler ble trukket mandag kveld. Fire topp 6-lag skal på Wembley gjøre opp om billettene til finalen samme sted, og oddsen på hvem som får heve pokalen er naturligvis jevn. 

Knepen favoritt blir uansett ligaleder Chelsea, som etter mandagens seier mot Manchester United har The Double i sikte. Oddsen på Chelsea som FA-cupmester er i skrivende stund 2,85. Semifinalemotstander Tottenham prises til odds 4,75. Spurs slo Chelsea 2-0 på White Hart Lane så sent som i januar, men tyngre periode forventes nå hvor målgarantist Harry Kane forventes å være ute i opptil syv uker med ankelskade. 

I den andre semifinalen møtes Arsenal og Manchester City. Ingen lag har nådd semifinale i FA-cupen like mange ganger som The Gunners (29), men Wengers utvalgte har ved i overkant mange anledninger vist at de trøbler i innbyrdes kamp mot de aller beste. Oddsen på Arsenal som mester er i skrivende stund 5,00. Pep Guardiolas City kan spilles til odds 3,25.

All odds er hentet fra Unibet.

Semifinale spilles på Wembley 23. og 24. april. Finalen sparkes i gang 27. mai. 

 


Kim Marki

Bookietest 2017/18