Eliteserien: Påskens tips

17/04/2017

Våre vurderinger av mandagsrunden i Eliteserien er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Denne mandagen starter vi jakten på nye gevinster i Eliteserien og begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt. Alle odds er hentet fra Coolbet.

FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS RETT I POSTKASSA!

Molde – Vålerenga     U         3,70

Aalesund – Lillestrøm            B         2,85

Stabæk - Sarpsborg 08           B         2,45

Sandefjord Fotball - Kristiansund BK          U         3,45

Odd – Tromsø H         1,63

Viking - Rosenborg Handikap 1-0     U         3,60

 

Så går vi over til våre to utvalgte objekter denne mandagen:

Sogndal – Strømsgodset

Sogndal har åpnet med to klare bortetap samt 4-1-seier hjemme mot Stabæk. Tre baklengsmål etter pause mot Tromsø søndag. Ole Amund Sveen mister trolig resten av sesongen med benbruddet mot Stabæk. Taijo Teniste fikk en lyskestrekk mot Tromsø og er ikke med her. Fra før av er Kasper Nissen og Kristinn Jónsson på skadelisten. 0-5-tap for Strømsgodset i en treningskamp 18. mars, tre strake tap i tilsvarende oppgjør. Gjestene fikk mange sjanser til å avgjøre i 2. omgangen hjemme mot Aalesund søndag, men det endte med poengdeling. Marcus Pedersen misbrukte straffespark. Francisco Junior fikk en smell i hodet i den kampen, men er meldt klar til denne. Eirik Ulland Andersen, Espen Bugge Pettersen og Mounir Hamoud er fortsatt ute med skader. Vi har størst tro på borteseier i denne.

 

Brann – Haugesund

Brann mistet seieren i siste minutt borte mot Tromsø, men slo tilbake med en strålende hjemmepremiere mot Strømsgodset. Daniel Braaten og Peter Orry Larsen manglet. Nedtur igjen sist med 0-1-tap borte for Kristiansund og det er dermed tidlige tegn på at vertene også denne sesongen er klart best hjemme. 1-1 mot Haugesund i en treningskamp i mars. Gjestene med to seirer etter tapet i Drammen. Laget var effektivt i 2-0-seieren borte mot Lillestrøm. Her er Bruno Leite og Kristoffer Haraldseid tilbake, Anthony Izuchukwu og Haris Hajradinovic mangler. Vi gir vertene et klart tips foran hjemmefansen.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Coolbet.

Sogndal – Strømsgodset        B         2,55

Brann – Haugesund    H         1,80


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18