Eliteserien: Helgens tips

12/05/2018

Våre vurderinger av den 9. runden i Eliteserien er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 9. runden i Eliteserien denne sesongen. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS RETT I POSTKASSA!

Alle odds er hentet fra Mr Green

Sandefjord Fotball - Vålerenga (1-0) B         3,25

Ranheim – Odd          B         2,70

Haugesund - Kristiansund BK           H         1,75

Molde - Bodø/Glimt (0-1)      H         2,75

Stabæk – Rosenborg   B         1,81

 

Så går vi over til våre tre utvalgte objekter denne helgen:

Start – Brann

Blytungt i ligaen for Start med sisteplass på tabellen etter 0-1-6 på de syv siste kampene. Lars Jørgen Salvesen ble utvist i 0-3-tapet borte mot Odd søndag. Der sto Espen Børufsen og Isaac Twum over med skader. 2-2-2 på de seks siste tilsvarende møtene. Kjempestart for Brann som topper tabellen etter 7-1-0 på de åtte første kampene. Fredrik Haugen var tilbake mot Tromsø søndag, men Ruben Kristiansen og Henrik Kjelsrud Johansen sto over med skader. Vi forsøker et frekt hjemmetips til spennende odds.

 

Tromsø – Lillestrøm

Etter 3-2-0 på fem ligakamper hadde Tromsø lite å stille opp med borte mot tabelleder Brann søndag. Ekstraomganger mot Alta i cupen onsdag. Flotte 5-3-0 på de åtte siste tilsvarende oppgjørene. Lillestrøm med 3-1-seier mot KFUM Oslo i cupen.  Gjestene har skuffet i ligaen, men tidlig scoring sikret seier mot svake Sandefjord søndag. Vi synes dette ser åpent ut og da frister 3,25 i borteodds klart mest. For de noe mer forsiktige står UB-garderingen til 1,66 i odds.

 

Strømsgodset - Sarpsborg 08

Strømsgodset med 3-0-seier mot Bærum i cupen. Skuffende start på Eliteserien, søndag kom laget tilbake fra 0-1 og 1-2 borte mot Bodø/Glimt. Etter en god start på sesongen står Sarpsborg 08 nå med fem ligakamper på rad uten seier. 2-2 hjemme mot et formsvakt Molde-lag mandag. Cuptap mot HamKam torsdag kveld. Vi tror hjemmebanefordelen fort kan bli avgjørende i denne kampen. Hjemmeseier med minst to måls margin til 3,75 er også interessant.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Mr Green

Start – Brann  H         4,10

Tromsø – Lillestrøm   B         3,25

Strømsgodset - Sarpsborg 08 H         2,02


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18