Eliteserien: Helgens tips

12/05/2017

Våre vurderinger av helgerunden i Eliteserien er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Denne helgen starter vi jakten på nye gevinster i Eliteserien og begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Helgens spill setter vi hos Betsafe som har et eksklusivt tilbud til nye kunder. Ved å åpne en ny konto og gjøre et innskudd på 500 kroner får man en melding på siden der man velger en sport. Da mottar man et risikofritt spill på 500 kroner. I tillegg får man selvfølgelig også vanlige velkomsttilbudet der Betsafe dobler det første innskuddet opp til 2000 kroner.

Ønsker man å benytte seg av dette tilbudet er dette linken til det risikofrie spillet:

http://record.betsafe.com/_GDU2PViS8Q8XXCeKLi5ki2Nd7ZgqdRLk/1/

FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS RETT I POSTKASSA!

Aalesund – Vålerenga            B         3,00

Sarpsborg 08 – Tromsø          U         4,10

Sogndal – Viking       U         3,25

Sandefjord Fotball – Haugesund       U         3,40

Odd – Strømsgodset   B         3,55

Brann – Molde           U         3,40

Alle odds er hentet fra Betsafe

 

Så går vi over til våre to utvalgte objekter denne helgen:

Stabæk – Rosenborg

Fin start for Stabæk som ledet til 89. minutt borte mot Vålerenga søndag. Franck Boli, Marius Østvold, Raymond Gyasi, Håkon Skogseid, Ahmed El Amrani og Tobias Ødegård manglet alle med skader. Toppscorer Ohi Omoijuanfo har forlenget kontrakten. 4-0-5 på ni tilsvarende oppgjør. Rosenborg avgjorde i 92. minutt mot Brann og har allerede seks poengs luke på toppen av tabellen. André Hansen ble skadet. Fra før av er Elba Rashani fortsatt ute. Vi har latt oss imponere av vertene denne sesongstarten og tror dette kan bli jevnere enn oddssettingen tilsier.

 

Kristiansund BK - Lillestrøm

Kristiansund med sesongens første bortepoeng mot Tromsø søndag etter tidlig å ha kommet under. Her hjemme har vertene tatt to sterke seirer på rad uten baklengsmål. Tung start for Lillestrøm som står med fem tap på de syv første kampene. Spillemessig overtak hjemme mot Odd mandag, men det ble motstanderen som avgjorde et knapt kvarter før slutt. Bonke Innocent fikk noen minutter på tampen etter skade. Daniel Marcio Fernandes er dopingtatt. Vi gir gjestene tipset i en relativt åpen affære.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Betsafe

Stabæk – Rosenborg   H         4,65

Kristiansund BK – Lillestrøm            B         2,55


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2016