Eliteserien: 16. maitips!

15/05/2017

Våre vurderinger av 16. mairunden i Eliteserien er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Denne midtuken starter vi jakten på nye gevinster i Eliteserien og begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Midtuken spill setter vi hos Betsson som har et meget godt tilbud til nye kunder. Ved å åpne en ny konto og sette et spill på minst 100 kroner på Eliteserien får man 50 kroner i gratisspill for hvert eneste mål som scores i 16. mairunden i Eliteserien! I tillegg får man vanlig innskuddsbonus.

FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS RETT I POSTKASSA!

Viking – Aalesund     H         1,88

Brann - Sandefjord Fotball    H         1,42    

Vålerenga - Kristiansund BK H         1,43

Haugesund – Odd      H         2,40

Lillestrøm - Sarpsborg 08      H         2,55

Strømsgodset - Stabæk over/under mål 2.5   under   2,05

Rosenborg – Tromsø  U         5,50

Alle odds er hentet fra Betsson

 

Så går vi over til vårt utvalgte objekt 16. mai:

Molde - Sogndal

To skuffende tap på rad for Molde som røk på tre baklengsmål etter pause borte mot Brann lørdag. Sander Svendsen, Etzaz Hussain og Tobias Svendsen ble alle klare. 3-1-2 på de seks siste tilsvarende møtene. Sogndal kjørte fullstendig over Viking lørdag og kunne fort vunnet enda klarere. Espen Næss Lund og Kjetil Wæhler debuterte. Victor Grodås ble skadet. Fra før av trøbler Bjørn Inge Utvik, Chrstophe Pysché, Ole Amund Sveen og Kasper Nissen. Vertene blir store favoritter foran hjemmefansen. Vi mener også at under 2,5 mål til 2,15 i odds, minst tomålsseier til Molde til 2,17 i odds samt HU-garderingen til 1,07 i odds alle er aktuelle objekter i denne kampen.

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Betsson

Molde – Sogndal        H         1,43


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18