Conte: - Ingen lag ønsker å møte oss

06/12/2017

Chelsea-sjefen tror at laget hans er en fryktet motstander i de senere Champions League-rundene.

Chelsea endte opp som nummer to i gruppe C, etter tirsdagens 1-1 mot Atlético Madrid. Resultatet sørget for Roma som gruppevinnere, mens gjestene fra Spania må nøye seg med Europa League etter en skuffende høst i Europa.

Blues-manager Antonio Conte har imidlertid ingen grunner til å være misfornyød med høstens Champions League-høst, etter å ha kvalifisert seg videre fra en gruppe med både Roma og Atlético Madrid. Nå ser italieneren fremover til utslagsrundene, og han tror ikke at motstanderlagene ønsker å måle krefter mot London-klubben.

- Jeg tror ikke våre motstandere vil være fornøyde med å spille mot oss. Vi får se hva som skjer. Vi må være klare til å møte de beste lagene, for vi vet at i vårt tilfelle, kan vi møte enten Barcelona, PSG eller Besiktas, sa Chelsea-sjefen til fremmøtt presse etter kampslutt tirsdag kveld.

Conte og resten av klubben får vite hvilket av disse tre lagene de møter når åttendedelsfinalene skal trekkes mandag formiddag. Sevilla kan også være en mulig motstander hvis de sniker seg foran Liverpool i gruppe E.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18