Champions League: Midtukens tips!

05/12/2017

Våre vurderinger av tirsdagsrunden i Champions League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til tirsdagsrunden i Champions League. Spillene er satt hos Betsson og vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS RETT I POSTKASSA!

Alle odds er hentet fra Betsson

Manchester United - CSKA Moskva U         4,35

Bayern München - Paris Saint-Germain        H         2,40

Roma - FK Qarabag   H         1,13

Barcelona - Sporting CP Lisboa        H         1,36

 

Så går vi over til våre fire utvalgte objekter:

Benfica – Basel

Gruppe A i Champions League. Benfica har sviktet totalt i denne gruppen og står med fem strake tap og 1-12 i total målforskjell. Portugiserne ender dermed sist uansett resultat i denne kampen. 0-2-tap i Russland sist. Her hjemme har det blitt ettmålstap mot CSKA Moskva og Manchester United. Rúben Dias (f) er skadet. 0-5-tap i det omvendte møtet 27. september. Denne kampen betyr langt mer for Basel som holder den andre sluttspillplassen á poeng med russerne. Man er imidlertid foran på regelen om innbyrdes oppgjør og kan dermed avgjøre selv med seier i denne. Avgjørelse i 89. minutt mot Manchester United etter at motstander hadde to treff i treverket. Omar Gaber (f), Germano Vailati (k) og Ricky van Wolfswinkel (a) er skadet mens Kevin Bua (mb) og Geoffroy Serey Dié (mb) er usikre. Vi forsøker et frekt U-tips.


 

Celtic - RSC Anderlecht

Gruppe B i Champions League der det skal avgjøres hvem av disse lagene som skal spille i Europa League-sluttspillet. Celtic holder 3. plassen tre poeng foran dagens motstander. 3-0-seier i det omvendte møtet 27. september og det vil si at man tåler inntil tomålstap i denne kampen. Patrick Roberts (mb) er skadet mens Moussa Dembélé (a) er usikker til denne kampen. Anderlecht har hatt et meget tungt gruppespill og ligger helt sist etter fem strake tap med 1-17 i total målforskjell. 0-1-tap hjemme mot Standard Liège i cupen onsdag. Her er Nicolae Stanciu (mb) og Emmanuel Adjey Sowah (f) ute med skader mens Andy Najar (mb) er usikker. Vi tror hjemmebanefordelen blir avgjørende i dette oppgjøret.

 

Chelsea - Atletico Madrid

Gruppe C i Champions League. Chelsea er klar for sluttspillet. En seier i denne kampen sikrer også gruppeseieren. Etter to skuffelser mot Roma ble det 4-0-seier i spill mot ti mann borte mot tabelljumbo Qarabag sist. David Luiz (f) står over med skade. 2-1-seier i det omvendte møtet 27. september, 1-3-tap i tilsvarende oppgjør i 2014. Atlético Madrid har skuffet stort, men tok endelig den første seieren hjemme mot Roma sist. Skal det bli sluttspillplass er man avhengig av å vinne denne samtidig som Roma ikke slår Qarabag. Juanfran (f) er usikker til dette oppgjøret. Kun seier som gjelder for gjestene og til 3,55 i odds gir vi laget sjansen til å klare nettopp det.

 

Olympiakos Piraeus – Juventus

Gruppe D i Champions League. Olympiakos med ett poeng på fem kamper og ender sist uansett resultat i denne kampen. Poenget kom i siste hjemmekamp mot Barcelona. Her er Diogo Figueiras (f) ute med karantene. Emmanuel Emenike (a) er skadet mens Alberto Botía (f) er usikker. 0-2-tap i det omvendte møtet 27. september, 1-0-seier i tilsvarende oppgjør i 2014. Juventus holder 2. plassen. Seier her sikrer sluttspillplassen. Med poengtap er gjestene avhengig av at Sporting CP ikke vinner borte mot et Barcelona-lag som allerede har vunnet gruppen. 2-2-0 på fire kamper etter åpningstapet borte mot Barcelona. Giorgio Chiellini (f) og Benedikt Höwedes (f) står over med skader mens Miralem Pjanić (mb), Mario Mandžukić (a) og Gianluigi Buffon (k) er usikre. Vi forsøker en frekk HU-gardering.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Betsson

Benfica – Basel          U         3,45

Celtic - RSC Anderlecht        H         1,88

Chelsea - Atletico Madrid     B         3,55

Olympiakos Piraeus - Juventus Handikap 1-0          H         3,00


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18