- City jobber med Mbappé

13/07/2017

Spansk fotballekspert hevder å vite at Manchester City jobber intenst med å hente stjerneskuddet Kylian Mbappé til den lyseblå delen av byen.

Kylian Mbappé tok verden med storm i andre halvdel av fjorårssesongen, da han inntok tronen som fotballverdens ubestridte vidunderbarn med Monaco. 18-åringen har blitt sammenlignet med storheter som Thierry Henry, og så å si samtlige europeiske storklubber ligger langflate etter spissfenomenet. Blant annet Manchester City, som er desperate etter å ta tilbake tronen som Englands beste fotballag, og The Citizens tror signeringen av Mbappé vil hjelpe dem til å bli akkurat det.

Den spanske fotballeksperten Graham Hunter tror i alle fall at Pep Guardiola og hans team jobber på spreng med å hente det franske vidunderbarnet til Etihad.

- City snakker aktivt med Mbappés representanter, og argumenterer med at de har de beste forutsetningene for å utvikle ham videre, at han får jobbe med Pep Guardiola og samtidig bli rikelig belønnet. Men, Real Madrid forsøker og etter beste evne å fri til hans agenter og sier de vil smadre overgangsrekorden for denne gutten, sier fotballeksperten til Sky Sports. 


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18