Aktivitet på overgangsmarkedet i Arendal

13/07/2017

Klubben ligger sist i OBOS-ligaen. Nå tar Arendal grep for å snu situasjonen.

Slik Mattias Andersson kunne fortelle til Tips tidligere i sommer, ville det skje ting på overgangsmarkedet i sommer. Det har også skjedd. Da Tips snakket med Avni Pepa tirsdag ville han ikke fortelle om den mulige Arendal-interessen, men onsdag ble det klart at midtstopperen var klar for sørlandsklubben. Pepa kommer først til Arendal neste uke da han skal spille en siste kamp for ÍBV. Péter Kovács er også ny Arendal-spiller.

Arendal stopper imidlertid ikke der. Brasilianeren Darlan trener for øyeblikket med klubben og hadde sin første trening i dag. Spissen har tidligere spilt i Karanba, som er kjent i Norge gjennom dokumentaren fra 2010 som gikk på NRK. Darlan har også bakgrunn fra en rekke kjente klubber i Brasil, blant annet Flamengo og Fluminense. Darlan er ikke offisielt klar for Arendal, men det er gode sjanser for at han blir det etter at Arendal har sett spilleren i aksjon på trening.

Andersson sier til Arendals hjemmeside at det kan komme flere ansikter inn.

- Vi jobber også med flere nye spillere som vil kunne øke konkurransen om plassene. Vi er veldig nær å signere en svært spennende kantspiller fra utlandet med erfaring fra høyt nivå. Her er det bare detaljer som gjenstår og vi håper det går i orden i løpet av kort tid, sier Arendals trener.

Det har også skjedd ting den andre veien. Steinar Berås, Ole Marius Håbestad og Kee Deku er alle ferdige i Arendal. I tillegg er det fra før kjent at Sven Fredrik Stray ikke fortsetter. Pepa er en direkte erstatter til Stray. 

Arendal ligger på sisteplass i OBOS-ligaen og Andersson har fått en tøff start på sin trenerkarriere i klubben med tre strake tap. Den neste motstanderen for Arendal heter Tromsdalen og den kampen spilles i Tromsø.


Christian Aarstad

 

Bookietest 2017/18