Wenger blir?

20/03/2017

Stormen rundt Arsenal-bossen nådde nye høyder i helgen, men franskmannen kan likevel bli å se på Emirates også neste sesong.

Etter 1-3-tapet for West Brom kokte det over for noen og enhver blant Arsenal-fansen. Arséne Wenger har, spesielt i vinter, måttet tåle massiv kritikk fra sine egne og for øyeblikket står Wenger uten kontrakt med klubben han har tjent i over 20 år når sesongen over. Mange har nærmest tatt det for gitt at han vil gi mantelen videre etter sesongslutt og at han ikke lenger er i stand til å ta dette laget videre – noe man mener helgens nederlag bare bekreftet.

Dermed er det nok et slag fjeset for Arsenal-fansen når det nå kan synes at Wenger faktisk blir å finne som Arsenal-sjef også neste sesong. Etter tapet for West Brom fortalte franskmannen til pressen at han har tatt en avgjørelse for neste sesong og at han vil offentliggjøre avgjørelsen i nær fremtid. Velinformerte John Cross i Daily Mirror hevder å vite at Wenger har bestemt seg for å bli, uavhengig om Arsenal kvalifisere seg for neste års Champions League eller ikke. Klubben har sagt at enhver beslutning om Arséne Wengers fremtid vil være gjennom gjensidig enighet fra begge parter. Dermed ruller sagaen på Emirates videre og kan hende får man en endelig avklaring i løpet av den kommende landslagspausen.  


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18