- United har vært skrekkelige

16/04/2018

Sky Sports-profilen Paul Merson holder intet tilbake når han fyrer løs mot José Mourinhos Manchester United.

Man Utd gikk denne helgen på et pinlig nederlag for tabelljumbo West Bromwich, og forærte samtidig byrivalen Manchester City ligatittelen. Hjemmetapet for the Baggies var Uniteds første ligatap på Old Trafford denne sesongen, og de røde djevlene har vært et av Premier Leagues bedre hjemmelag denne sesongen. Men, de har aldri maktet å gi City reell kamp om gullet, og den tidligere Arsenal-spilleren holder ingenting igjen når han blir bedt om å gi sine bemerkninger om United denne sesongen.

- Jeg har ikke sett noe lignende som Uniteds prestasjon på søndag på dette nivået. Det var akkurat som de trodde det bare var å møte opp, så ville de feie West Brom av banen. Det gikk for sakte og var ikke bra. De har vært skrekkelige å se på denne sesongen, og de har mer enn nok offensiv finesse. Det er ikke akkurat som du lurer på hvem de kan sette inn for å endre et kampbilde, tordner Sky Sports-profilen.

United har som kjent forært ligagullet til City, og ble slått ut i Champions League av Sevilla. Men, Mourinho kan fortsatt vinne nok et trofé denne sesongen; Mourinhos menn møter Tottenham i FA-cupens semifinale lørdag kveld.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18