The Championship: Ulvene gjør det igjen

03/11/2017

Gode gamle Wolves troner i tet, og virker på trygg vei tilbake til Premier League

Alltid like tette og jevne The Championship går inn i ligarunde nummer 16, og det er klassiske ulver som nå troner i tet på tabellen. I kveld venter besøk fra en annen tippet opprykkskandidat, nemlig Stefan Johansens Fulham. Londonerne er imidlertid inne i en vond trend, og tippes å få vanskeligheter på Molineux i kveld. Her er vår analyse for kveldens flomlysfest i ulveland. 

WOLVERHAMPTON –FULHAM
Fredag 3. november kl. 20:45
MOLINEUX
DOMMER: David Coote (West Yorkshire)
WOLVERHAMPTON SKADER: Carl Ikeme (syk), Phil Ofosu-Ayeh (lår).
PÅ 4 GULE KORT: Ruben Neves, Barry Douglas.
FULHAM SKADER: Lucas Piazon (beinbrudd), Sheyi Ojo (skulder),
Jordan Graham (får ikke spille mot sin egentlige arbeidsgiver).
KARANTENE: Aboubakar Kamara – 3 kamper fra 3/11.
PÅ 4 GULE KORT: Kevin McDonald.

Oppgraderte ulver med kinesiske eiere i ryggen som mener alvor, ser godtgående ut i det 1/3 av sesongen er tilbakelagt. Har ligaens beste spiller i scoopet Ruben Neves. Den portugisiske playmakeren slår boksåpner-pasninger man ikke ser mange av i denne intense ligaen. Nå har også lagets trener Nuno Santos blitt linket opp mot den ledige manager-jobben i Everton, men her ryktes han uansett å stille samme mannskap som slo Norwich 2-0 borte i midtuken. Det var en deilig opptur etter 1-2 tapet i London sist lørdag, der Wolves egentlig like godt kunne vunnet oppgjøret. En tam første omgang, som begge lag fikk et mål ut av ingenting, ble fulgt opp at 45 fartsfykte minutter. Der hadde ulvene store sjanser på stillingen 1-1, men så maktet altså QPR og straffe gjestenes ineffektivitet med å sette vinneren mot slutten. Dette er femte kampen siste to uker for Wolves, men har rullert på mannskapet blant annet i nesten-sjokket mot Manchester City i liga cupen. Siste kamp før landslagspausen her, og ingenting spares.

Fulham dummet seg reelt ut i 1-1 kampen hjemme mot tabelljumo Bolton sist lørdag, der det ene poenget ble berget helt på slutten. Oppfølgeren var 0-2 hjemme mot formsterke Bristol City i midtuken. Sitter på en skuffende 16. plass inn mot landslagspausen, og her er spissen Kamara suspendert etter sitt røde kort sist. Sterkere borte enn hjemme, men sliter med å avgjøre kamper til sin fordel. Var altså et topplag på våren i år, men en fryktelig høst (Spesielt oktober måned med kun 2 poeng) har sendt laget godt på nedre halvdel. 

Et par artige poeng for de som vil gå UB her, er at Wolves ikke har vunnet sine fire siste fredags-kamper, noe Fulham har prestert å gjort. Ellers sier statistikken at november-lufta ikke er for ulver, som ikke har vunnet denne månenden i det hele tatt siste 13 kamper. På den andre side har Wolves 9-4-0 hjemme mot Fulham siste 13 oppgjør. 

Wolverhampton ser morske ut innledningsvis i en ellers historisk sett alltid jevn og tett liga. Mot formsvake gjester lukter dette H, og Unibets 1.76 er best i klassen. 

Marked: 
Unibet                1.76-3.75-4.70
ComeOn            1.74 - 3.85 - 4.65
Coolbet              1.72-3.75-4.35
Betsson             1.71-3.80-4.35
Betsafe               1.71-3.80-4.35
NordicBet          1.71-3.80-4.35


Rolf Hansen

Bookietest 2017/18