Steven Gerrard blir ny Rangers-manager

04/05/2018

Liverpool-legenden tar over Glasgow-klubben, som er herjet av kaos.

Helt siden Steven Gerrard la skoene på hylla, har Liverpool-legenden aldri lagt skjul på at han ønsker seg en karriere som manager. Etter å ha ledet Liverpool U18 siden i fjor sommer, har han nå fått sin første «ordentlige» managerjobb. Gerrard tar over den gamle storheten Glasgow Rangers, som denne sesongen ligger forankret i kaos. Klubben er i stor gjeld, og trenere og sportsdirektører har kommet og gått. Denne sesongen kunne stadionportene ved Ibrox like gjerne blitt erstattet med en svingdør.

Det har likevel ikke skremt Gerrard fra sin første managerjobb. Rangers ligger på tredjeplass i skotske Premier League, men det beskriver ikke i nærheten av den fulle historien. Likefullt ser Gerrard frem til å ta opp kampen med sin gamle mentor, Brendan Rodgers, hos erkefienden Celtic.

- Jeg er beæret over å bli den neste manageren i Rangers. Jeg har enorm respekt for denne fotballklubben, dens historie og tradisjoner. Jeg kan ikke vente med å begynne på dette nye eventyret i Rangers, etterhvert som vi ser frem til å bygge på mange suksessene denne klubben har oppnådd, sier den rykende ferske Rangers-sjefen i en pressemelding sendt ut av klubben.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18