Ross Barkley: - Chelsea var aldri et alternativ

02/09/2017

Til tross for kraftige spekulasjoner på Deadline Day, hevder Everton-stjernen at en medisinsk test hos Chelsea aldri fant sted.

Ross Barkley ble kraftig linket til Chelsea på overgangsvinduets siste dag. Ifølge ryktene hadde de regjerende seriemesterne fått tilslag fra Everton på budet sitt for Toffees-stjernen, og at Barkley sågar undergikk den medisinske testen før den offensive midtbanespilleren i siste time ombestemte seg og reiste tilbake til Merseyside. Men, ifølge 23-åringen var han aldri på Chelseas treningsfelt og Barkley, som for øyeblikket er skadet, hevder at han hele veien har lagt fremtidsplanene på is frem til januar.

- I motsetning til flere rapporter i media, så undergikk jeg ingen medisinske tester på noe som helst tidspunkt. Jeg simpelthen besluttet at det beste for meg vil være å ta en avgjørelse om fremtiden min i januar, når jeg er skadefri og i fullt firsprang igjen. Takk for all støtte, skriver Ross Barkley på sin offisielle Twitter-konto.

Dermed ser det ut til at den Liverpool-oppfostrede spilleren blir å se på Merseyside enda noen måneder, men skal slite med å spille seg inn på laget på bekostning av Islands superstjerne Gylfi Sigurdsson. 


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18