- Rafa må bli

12/05/2018

Rafa Benítez har blitt linket bort fra Tyneside, men det er ingen som ønsker at han skal dra.

De fleste er skjønt enige om at Rafa Benítez har gjort en fremragende jobb med å holde en høyst middelmådig Newcastle-stall flytende i Premier League. Spanjolen har blitt trykket varmt til brystet av samtlige som blør Magpies-blod, og det store spørsmålet er nå om Benítez blir værende etter inneværende sesong.

Newcastle-sjefen har tydelig uttrykt sin misnøye overfor eieren Mike Ashley ved flere anledninger, og mange mener at et velvillig overgangsbudsjett i sommer er det minste som skal til for at den tidligere Liverpool- og Real Madrid-sjefen blir værende på St. James' Park. Og hvis kapteinen Jamaal Lascelles får det som han vil, kan Magpies-fansen glede seg til å se mer av den vennlige spanjolen i teknisk sone i Newcastle neste sesong.

- Spillerne elsker ham. Han er en manager som har vært i store klubber og vunnet trofeer. Alt en kan gjøre er å klamre seg fast til ham. Bare se hvordan han har fått oss til å spille. Folk sa at vi ville ikke passe sammen og at vi er et Championship-lag, men han har fått oss sammen og midt på tabellen. Klubben er nødt til å holde ham fornøyd, fastslår Lascelles overfor Sky Sports.

Newcastle avslutter sesongen søndag med hjemmekamp mot Chelsea.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18