Premier League: Helgens tips

17/03/2017

Ny Premier League-runde står på programmet og vi byr på våre vurderinger!

Fullklaff i forrige Premier League-runde der Liverpool innfridde som objektet hjemme mot Burnley. I midtukens Champions League-runde ble det treff på to av tre objekter. Vi fikk der inn at begge lag skulle score i Monacos møte med Manchester City til 1,35 i odds samt at Juventus skulle slå Porto med nøyaktig ett måls margin til 3,50 ganger innsatsen. Foran hver Champions League- og Premier League-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Denne helgen jakter vi nye gevinster og vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS RETT I POSTKASSA!

Alle odds er hentet fra Unibet

West Bromwich Albion – Arsenal     B         1,73

West Ham United - Leicester City    B         3,30

Sunderland – Burnley U         3,35

Crystal Palace – Watford       U         3,45

Everton - Hull City    H         1,51

Stoke City – Chelsea  U         4,10

Bournemouth - Swansea City            H         2,14

Manchester City – Liverpool H         1,98

 

Så går vi over til våre to utvalgte objekter denne helgen:

Middlesbrough - Manchester United

Tre poeng opp til sikker plass for Middlesbrough som står med 0-4-6 på de ti siste i ligaen. På de kampene har laget kun scoret tre mål. 0-2-tap hjemme for Manchester City i cupen lørdag. Presset har stadig økt på manager Aitor Karanka og det ble meldt om indre stridigheter. Stewart Downing og Patrick Bamford var ikke engang med i troppen sist. Torsdag kom endelig avgjørelsen og spanjolen fikk sparken. Steve Agnew leder vertene på midlertidig basis. Rudy Gestede (a), Bernardo Espinosa (f), Daniel Ayala (f), George Friend (f) og Calum Chambers (f) trøbler med skader. 1-2-tap i omvendte møte 31. desember. Manchester United sikret avansementet i Europa League torsdag med 1-0-seier hjemme mot Rostov. Der ble Paul Pogba (mb) og Daley Blind (f) skadet. Fra før av trøbler Wayne Rooney (a), Anthony Martial (a), Bastian Schweinsteiger (mb) og James Wilson (a). I tillegg er Zlatan Ibrahimović (a) og Ander Herrera (mb) suspendert i denne kampen. Vi gir likevel gjestene et naturlig favorittstempel.

 

Tottenham – Southampton

Tottenham holder 2. plassen. Ti poeng skiller opp til Chelsea. Enkelt hjemme mot Millwall i FA-cupen søndag, men Harry Kane ble skadet. Han blir ute i fire til seks uker. Son Heung-min tok ansvar med hattrick. Danny Rose (f) og Érik Lamela (mb) er fortsatt ute. Nå trøbler også Kyle Walker (f), Victor Wanyama (mb) og Mousa Dembélé (mb). 4-1-seier i det omvendte møtet 28. desember, jevnt i de fire siste tilsvarende oppgjørene. Etter en elendig periode med seks tap på syv ligakamper har Southampton nå slått tilbake med to borteseirer på rad. På de to kampene scoret gjestene åtte mål, Manolo Gabbiadini sto for tre av dem. Virgil van Dijk (f), Charlie Austin (a), Alex McCarthy (k), Matt Targett (f) og Jérémy Pied (f) trøbler med skader. Vertene får et klart tips foran hjemmefansen.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Unibet

Middlesbrough - Manchester United B         1,68

Tottenham – Southampton     H         1,68


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2016