Premier League: Helgens tips!

30/03/2018

Våre vurderinger av helgerunden i Premier League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 32. Premier League-runden. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS RETT I POSTKASSA!

Alle odds er hentet fra Mr Green som tilbyr 100 prosent gevinstbonus til alle nye kunder på det første innskuddet. Det betyr at for eksempel odds på 3,00 blir til 5,00 med bonusen! Denne helgen har de også et supertilbud der alle nye kunder får 10,00 i odds på Tottenham borte mot Chelsea! Spillet kan ikke kombineres med noen andre kamper eller bonuser, men samtidig er alle pengene man eventuelt vinner helt frie for omsetningskrav. Maks innsats er 100 kroner.

For å benytte seg av kampanjen må man velge Tottenham-seier til 3,15 i odds etter at man har registrert seg. På spillekupongen vil oddsen deretter boostes opp til ti ganger innsatsen. Dermed har man et verdispill av de sjeldne på søndagens storkamp!

West Ham United – Southampton     U         3,20

West Bromwich Albion – Burnley    U         3,00

Manchester United - Swansea City   U         6,00

Brighton & Hove Albion - Leicester City     H         2,90

Newcastle United - Huddersfield Town       H         1,74

Everton - Manchester City     B         1,35

Arsenal - Stoke City   B         9,50

 

Så går vi over til våre tre utvalgte objekter

Crystal Palace – Liverpool

To poeng ned til streken for Crystal Palace som etter syv kamper på rad uten seier og fire strake tap slo tilbake med 2-0-triumf borte mot Huddersfield sist. Jeffrey Schlupp (mb), Connor Wickham (a), Joel Ward (f), Bakary Sako (mb), Scott Dann (f) og Jason Puncheon (mb) står alle over med skader i denne kampen. I tillegg er Wilfried Zaha (mb), Alexander Sørloth (a), Mamadou Sakho (f) og James Tomkins (f) alle usikre. 0-1-tap i det omvendte møtet 19. august, tre strake tap i tilsvarende oppgjør. Liverpool med kvartfinale i Champions League fire dager etter denne kampen. Mohamed Salah med fire mål mot Watford. Dominic Solanke (a), Joe Gomez (f), Emre Can (mb), Dejan Lovren (f) og Andy Robertson (f) trøbler. Dette har tidligere vært en klassisk type kamp der Liverpool svikter og til 6,50 i odds forsøker vi et frekt hjemmetips.

Watford – Bournemouth

Watford sviktet igjen på fremmed gress mot Liverpool og Mohamed Salah. Langt bedre her hjemme med tre strake seirer i ligaen. Her kan Craig Cathcart (f) være tilbake for første gang på syv måneder. Christian Kabasele (f), Tom Cleverley (mb), Gerard Deulofeu (a), Nathaniel Chalobah (mb), Younès Kaboul (f) og Isaac Success (a) trøbler imidlertid fortsatt. 2-0-seier i det omvendte møtet 19. august, uavgjort i de tre siste tilsvarende oppgjørene. Etter 0-2-2 på fire kamper slo Bournemouth tilbake mot tabelljumbo West Bromwich. Tyrone Mings (f) er fortsatt ute. I tillegg er Lys Mousset (a), Asmir Begović (k), Adam Smith (f), Harry Arter (mb) og Ryan Fraser (mb) alle usikre. Vi tror hjemmebanefordelen fort blir avgjørende i denne kampen.

Chelsea – Tottenham

London-derby. Chelsea har fem poeng opp til dagens motstander og den siste Champions League-plassen. Semifinaleplassen i FA-cupen ble sikret med 2-1-seier etter ekstraomganger borte mot Leicester. Andreas Christensen (f) og Thibaut Courtois (k) er usikre til denne kampen. David Luiz (f) og Ross Barkley (mb) er fortsatt ute. 2-1-seier i det omvendte møtet 20. august, 9-7-0 på de 16 siste tilsvarende oppgjørene. Tottenham med flott form og 9-3-0 på de tolv siste ligakampene. Her er det håp om at Harry Kane (a) er tilbake fra skade. Gjestene har imidlertid scoret syv mål borte mot Bournemouth og Swansea i liga og cup uten at stjernespissen var på banen. Harry Winks (mb) er fortsatt skadet. De som kan benytte seg av tilbudet med 10,00 i borteodds har et kjempespill her. For resten er også 3,15 i borteodds verdt et forsøk.

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Mr Green

Crystal Palace – Liverpool     H         6,50

Watford – Bournemouth        H         2,32

Chelsea – Tottenham  B         3,15 (10,00)


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18