Premier League: Helgens tips!

12/05/2018

Våre vurderinger av siste runde i Premier League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den siste Premier League-runden. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS RETT I POSTKASSA!

Alle odds er hentet fra Unibet

Newcastle United – Chelsea  B         1,65

Swansea City - Stoke City     H         1,92

West Ham United – Everton  B         3,20

Liverpool - Brighton & Hove Albion            H         1,21

Crystal Palace - West Bromwich Albion      H         1,80

Huddersfield Town – Arsenal            H         5,60

Tottenham - Leicester City    H         1,33

Manchester United – Watford           H         1,40

 

Så går vi over til våre to utvalgte objekter

Burnley – Bournemouth

Siste runde av Premier League-sesongen. Burnley ender på 7. plass uansett resultat i denne kampen. Fire på rad uten seier etter en flott periode. Scott Arfield og Dean Marney forventes begge å få noen minutter her i sine siste kamper for klubben. Ben Mee, Ashley Barnes, Steven Defour og Robbie Brady står over med skader. 2-1-seier i det omvendte møtet 29. november, 5-4-0 på de ni siste tilsvarende oppgjørene. Bournemouth kan ende på alt fra 10. til 15. plass. Etter fem på rad uten seier og tre strake tap ble det 1-0-seier hjemme mot Swansea sist. Harry Arter, Adam Smith og Junior Stanislas står over med skader. Vi forsøker et frekt bortetips til spennende odds.

 

Southampton - Manchester City

Siste runde av Premier League-sesongen. Southampton med fire på rad uten tap og viktig 1-0-seier borte mot Swansea i midtuken. Dermed ligger laget tre poeng og ni mål foran waliserne i kampen om å unngå den siste nedrykksplassen. Mario Lemina er usikker til denne kampen, Jan Bednarek står over med skade. 1-2-tap i det omvendte møtet 29. november, 3-2-3 på de åtte siste tilsvarende oppgjørene. Ligavinner Manchester City når 100 poeng med eventuell seier i denne kampen. Reserver som Claudio Bravo, Yaya Toure og Danilo fikk sjansen sist og det kan bli enda flere forandringer til denne. Toppscorer Sergio Aguero er ute med skade. Vi tror gjestene har veldig lyst til å nå magiske 100 poeng og dermed vinner denne.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Unibet

Burnley – Bournemouth        B         3,30

Southampton - Manchester City        B         1,40


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18