Premier League: Helgens tips!

04/05/2018

Våre vurderinger av helgerunden i Premier League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 37. Premier League-runden. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS RETT I POSTKASSA!

Alle odds er hentet fra Mr Green

Stoke City - Crystal Palace    B         2,75

West Bromwich Albion – Tottenham           B         1,44

Everton – Southampton         U         3,30

Arsenal – Burnley      H         1,54

Chelsea – Liverpool   H         2,23

 

Så går vi over til våre fem utvalgte objekter

Brighton & Hove Albion - Manchester United

Seks på rad uten seier for Brighton som slet med å skape sjanser i en kjedelig 0-0-kamp borte mot Burnley lørdag. Ingen problemer i vertenes tropp der Davy Propper (mb) er tilbake fra karantene. 0-1-tap i det omvendte møtet 25. november, 0-2-tap borte mot dagens motstander i FA-cupen 17. mars. Manchester United har et godt grep om 2. plassen bak suverene City. Fem poeng skiller ned til Liverpool og gjestene har i tillegg en kamp mindre spilt. Marouane Fellaini avgjorde i 91. minutt hjemme mot Arsenal søndag. Der ble Romelu Lukaku (a) skadet og han er ikke med i denne kampen. Fra før av trøbler reservekeeper Sergio Romero mens Eric Bailly (f) er klar. David de Gea ble kåret til årets spiller for fjerde gang de fem siste sesongene. Vi forsøker et frekt U-tips fredag.

 

Watford - Newcastle United

Watford har ikke det helt store å spille for lenger og står med 0-2-5 på de syv siste i ligaen. Lite å stille opp med mot Tottenham mandag. Roberto Pereyra (mb) er usikker til denne kampen. Andre Carillo, Stefano Okaka (a), Tom Cleverley (mb) og Nathaniel Chalobah (mb) står over med skader. 3-0-seier i omvendte møte. Newcastle med to tap på rad etter en god periode. Islam Slimani (a) starter her på tre kampers karantene. Mikel Merino (mb) er friskmeldt, Ciaran Clark (f) og Christian Atsu (mb) står over med skader. Vi forsøker U-en mellom to lag uten det helt store å spille for.

 

Leicester City - West Ham United

Leicester har ikke det store å spille for lenger og står med 0-1-3 på de fire siste kampene. 0-5-smell mot Crystal Palace lørdag. Marc Albrighton (mb) ble utvist og soner her, Kasper Schmeichel (k), Shinji Okazaki (a), Wilfred Ndidi, Danny Simpdon, Robert Huth, Matty James (mb), Ben Chilwell og Daniel Amartey står alle over med skader i denne. I tillegg er Vicente Iborra (mb) usikker. 1-1 i omvendte møte, 3-4-1 på åtte tilsvarende oppgjør. Tre poeng ned til streken for West Ham som fikk det tøft mot Manchester City søndag. Her er Andy Carroll (a) tilbake i troppen. Michael Antonio, Winston Reid, Sam Byram, James Collins og Pedro Obiang står over med skader. Vi tror hjemmebanefordelen fort kan bli avgjørende i denne.

 

Bournemouth - Swansea City

Bournemouth med tre strake tap og har ikke det store å spille for lenger. Harry Arter (mb), Junior Stanislas (mb) og Adam Smith (f) står over med skader her, Tyrone Mings (f) er tilbake. 0-0 i omvendte møte. Denne kampen betyr langt mer for Swansea som ligger ett poeng over nedrykksstreken. 0-3-3 på seks siste. Lørdag misbrukte laget flere sjanser til å utligne mot Chelsea. Federico Fernández (f) er tilbake i denne kampen. Det samme gjelder lånespiller Tammy Abraham og Luciano Narsingh (mb). Kyle Bartley (f) er imidlertid fortsatt ute. Vi forsøker H-en til godkjent odds.

 

Manchester City - Huddersfield Town

Ligavinner Manchester City bare kjører på videre og passerte 100 ligascoringer denne sesongen etter 4-1-seieren borte mot West Ham søndag. Vincent Kompany (f) og John Stones (f) kan begge være tilbake i denne kampen. Kyle Walker (f) er usikker, men toppscorer Sergio Agüero (a) er fortsatt ute. 2-1-seier i det omvendte møtet 26. november, 5-1-seier i tilsvarende oppgjør i FA-cupen i fjor. Tre poeng ned til streken for Huddersfield som står med 1-2-4 på de syv siste kampene etter skuffende 0-2-tap hjemme mot Everton lørdag. Knalltøft avslutningsprogram med Chelsea og Arsenal etter denne gjør at man på ingen måte kan føle seg trygge ennå. Tom Ince (mb) er usikker til denne kampen. Elias Kachunga (a), Danny Williams (mb) og Michael Hefele (f) er fortsatt ute med skader. Alt annet enn hjemmeseier her vil være en stor overraskelse.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Mr Green

Brighton & Hove Albion - Manchester United        U         3,55

Watford - Newcastle United  U         3,25

Leicester City - West Ham United    H         2,25

Bournemouth - Swansea City            H         2,08

Manchester City - Huddersfield Town         H         1,07


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18