Premier League: Helgens tips!

09/03/2018

Våre vurderinger av helgerunden i Premier League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 30. Premier League-runden. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS RETT I POSTKASSA!

Alle odds er hentet fra Mr Green som tilbyr 100 prosent gevinstbonus til alle nye kunder på det første innskuddet. Det betyr at for eksempel odds på 3,00 blir til 5,00 med bonusen! Denne helgen har de også et supertilbud der alle nye kunder får 10,00 i odds på Liverpool mot Manchester United! Det kan du lese mer om her:

http://tipsfotball.com/artikler/engelsk-fotball/10-i-odds-pa-liverpool

Manchester United – Liverpool         U         3,25

West Ham United – Burnley  U         3,15

Huddersfield Town - Swansea City   U         3,05

West Bromwich Albion - Leicester City       B         2,55

Everton - Brighton & Hove Albion   B         3,75    

Newcastle United – Southampton     B         2,75

Chelsea - Crystal Palace         H         1,28

 

Så går vi over til våre tre utvalgte objekter

Arsenal – Watford

Arsenal med grusom periode med fire strake tap i alle turneringer før man slo skikkelig tilbake torsdag med 2-0-seier borte mot Milan i Europa League-sluttspillet. Det skiller nå 13 poeng opp til Tottenham og Champions League-plass etter 1-2 borte mot Brighton søndag. Sead Kolašinac (f), Calum Chambers (f), Héctor Bellerín (f), Nacho Monreal (f), Alexandre Lacazette (a) og Santi Cazorla (mb) trøbler med skader. 1-2-tap i det omvendte møtet 14. oktober, to tap på de tre siste tilsvarende oppgjørene. Watford med tre seirer på de fire siste etter en tung periode. Avgjørelse et knapt kvarter før slutt hjemme mot tabelljumbo West Bromwich lørdag. Hele elleve spillere trøbler med skader før denne kampen og med det har man Premier Leagues lengste forfallsliste. Vi spiller H-en til 1,48 i odds.

 

Bournemouth – Tottenham

4-5-1 på de ti siste for Bournemouth som ledet til 97. minutt borte mot Leicester lørdag. Ryan Fraser (mb), Jordon Ibe (mb), Marc Pugh (mb) og Tyrone Mings (f) er ute med skader. 0-1-tap i det omvendte møtet 14. oktober. Tottenham med tilsynelatende kontroll mot Juventus onsdag, men slapp så inn to mål på tre minutter og røk ut av Champions League. I ligaen står gjestene med 8-3-0 på de elleve siste. Mousa Dembélé (mb) ble klar, Toby Alderweireld (f) manglet. Eric Dier (mb) er usikker til denne kampen. Vi gir gjestene et klart favorittstempel.

 

Stoke City - Manchester City

Stoke ligger nest sist, men det skiller kun ett poeng opp til sikker plass. Målløst borte mot Southampton lørdag. Der var motstanderen nærmest å avgjøre, men Jack Butland hadde en god dag på jobben. Mame Biram Diouf (a), Lee Grant (k) og Stephen Ireland (mb) trøbler med skader. 2-7-tap i det omvendte møtet 14. oktober, 1-1-3 på de fem siste tilsvarende oppgjørene. Manchester City med sjokktap hjemme mot Basel onsdag, men avansementet var aldri i fare etter 4-0-seier i det første møtet. I ligaen suser gjestene mot gull, 16 poeng skiller ned til United. Fabian Delph (mb), Fernandinho (mb), Raheem Sterling (mb) og Benjamin Mendy (f) trøbler. Alt annet enn borteseier her vil være en stor overraskelse.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Mr Green

Arsenal – Watford     H         1,48

Bournemouth – Tottenham    B         1,52

Stoke City - Manchester City B         1,23


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18