Premier League: Helgens tips!

03/11/2017

Våre vurderinger av helgerunden i Premier League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 11. Premier League-runden. Husk at forrige helg fikk full gevinst på alle våre fire utvalgte objekter! Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS RETT I POSTKASSA!

Alle odds er hentet fra Betsafe

Stoke City - Leicester City    U         3,30

Southampton – Burnley         H         1,65

Huddersfield Town - West Bromwich Albion          U         3,00

Newcastle United - Bournemouth Handikap 0-1      H         3,50

Tottenham - Crystal Palace    H         1,32

Manchester City – Arsenal     H         1,43

Chelsea - Manchester United U         3,15

Så går vi over til våre tre utvalgte objekter:

Swansea City - Brighton & Hove Albion
Fire tap på de fem siste for Swansea som gikk fra 1-0-ledelse ved pause til 1-2-tap borte mot Arsenal. Manager Paul Clement mente laget hadde fortjent poeng. Wilfried Bony (a) er usikker til denne kampen, men Martin Olsson (f), Renato Sanches (mb) og Leon Britton (mb) er fortsatt ute. Brighton med tre på rad uten tap etter at laget kom tilbake til 1-1 i en jevnspilt hjemmekamp mot Southampton søndag. Steve Sidwell (mb) er eneste skade i troppen nå som Beram Kayal (mb) og Sam Baldock (a) er tilbake for fullt. Vi fristes av 3,50 i borteodds mot et formløst vertskap.

West Ham United – Liverpool
West Ham med sjokkseier mot Tottenham i ligacupen og 2-2 mot Crystal Palace i ligaen etter at presset ble satt på manager Slaven Bilić. Ledelse til 97. minutt lørdag. Pablo Zabaleta (f) soner mens seks spillere trøbler med skader. 3-1-3 på syv tilsvarende møter. Liverpool med to 3-0-seirer på rad foran hjemmefansen og Daniel Sturridge scoret i begge kampene. Ligaens lengste skadeliste etter at Georginio Wijnaldum (mb) røk onsdag. Han er usikker til denne kampen. Det samme er Dejan Lovren (f) mens Philippe Coutinho (mb) definitivt er ute. Den store overraskelsen er imidlertid at Sadio Mané (a) fort kan få en knapp halvtime. Vi tror gjestenes lille opptur fortsetter med ny seier i denne.e

Everton – Watford
Grusom start for Everton som ligger på nedrykksplass. David Unsworth styrer på midlertidig basis uten at det har gitt noen opptur. 0-2-tap for Leicester søndag. Michael Keane (f) bentes nå klar til denne kampen. Cuco Martina (f) mangler imidlertid med smellen han pådro seg i 0-3-tapet for Lyon i Europa League torsdag. Jevnt i fire siste innbyrdes oppgjør. Etter en imponerende sesongstart kommer Watford nå fra to strake tap. Troy Deeney (a) soner, seks spillere trøbler med skader. Det er umulig å gi dette Everton-laget noen form for tillit og 3,65 i borteodds blir vårt klare tips.

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Betsafe

Swansea City - Brighton & Hove Albion      B         3,50

West Ham United – Liverpool           B         1,66

Everton – Watford     B         3,65


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18