Nordmann med storgevinst hos Betsson – 1100-oddser gikk inn

06/11/2017

En Premier League-seksling ga nordmannen storgevinst i helgen, da innsatsen på snaut hundrelappen ble til en gevinst på nesten 100 000 kroner!

For mange anglofile ga en lørdagsmeny strippet for storkamper en noe kjedelig Premier League-dag – men for en hedmarking i midten 20-årene ble 16-runden mer og mer interessant ettersom resultatatene rullet inn. Tidligere på dagen hadde nemlig mannen spilt en seksling hos Betsson med den beskjedne innsatsen på 87 kroner, til hele 1142.12 i odds.

- Det virker som han har stålkontroll på Premier League. På lørdag var mange tette og jevne kamper som hver og én var vanskelig å tippe. At du da prikker fem av fem, hvor tre er borteseiere og én er uavgjort, er intet annet enn imponerende, sier PR-manager i Betsson, Eirik Grønning

Tidligmatchen på lørdag kunne tippet begge veier, men da Peter Crouch headet inn 2-2, betød det at sekslingen skulle overleve i minst et par timer til. De fire neste kampene ga Premier League-fansen fire magre scoringer og da Steve Cook sørget for Bournemouth-seier på St.James` Park, vippet den siste av fire 1-0-seiere i riktig favør – og Betsson-kupongen levde videre til neste dag.

Etter fem høyoddsere inn, skulle bare storfavoritten Tottenham sette kronen på verket søndag formiddag. Det ble lettere sagt enn gjort, men Spurs sørget for kupongens femte 1-0-seier. Dermed kunne hedmarkingen juble.

- Med fem 1-0-seiere i riktig retning og firemålsthriller i Stoke, har han nok hatt en litt mer stressfull helg enn oss andre som har slappet av i godstolen. Men med nesten 100 000 ekstra på Betsson-kontoen, tipper jeg at det ble verdt det, smiler Eirik Grønning.

Og slik ser vinnerbongen ut:

 


Kim Marki

Bookietest 2017/18