Neville støtter Rooney-overgang

10/05/2018

Everton og MLS-klubben DC United skal angivelig ha blitt enige om en overgang for Wayne Rooney, og Gary Neville anerkjenner 32-åringens karrierevalg.

Det er Sky Sports som melder om at Everton og DC United har blitt enige om en overgang på 12 millionerpund for veteranen Wayne Rooney. Scouseren gjorde en emosjonell retur til Goodison Park før årets sesong, men har ikke på langt nær sett ut som det vidunderbarnet som ble solgt til Manchester United, bare 18 år gammel. Rooney har likevel minnet fansen om gamle tider, ved blant annet å ha scoret sesongens mål mot West Ham i november. Hvis Rooney nå forlater Goodison Park for andre gang i karrieren, er det et valg som tidligere lagkamerat og nåværende fotballekspert, Gary Neville, støtter.

- Jeg synes det var fint at han dro tilbake til Everton, men det fungerte aldri helt. Jeg tror at det å oppleve noe helt annet vil være veldig bra for ham, å komme seg unna og prøve noe nytt. Nå er tiden inne for han å tenke på de neste 35 årene av livet sitt, og oppleve nye ting, nye kulturer og nye omgivelser vil ikke være dumt for ham. Han har en stor avgjørelse å ta om hva han vil gjøre med livet sitt når karrieren er over, sier Neville til Sky Sports.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18