Neves vil bli i Wolves

07/05/2018

Til tross for kraftige linker til både Liverpool og Man Utd, akter Wolverhamptons Rúben Neves å bli i Wolverhampton.

Wolverhampton har brukt årets sesong på å spasere seg til tittel og opprykk i Championship, og portugisiske Rúben Neves har vært instrumental i deres seiersmarsj. Den 21 år gamle midtbanespilleren ankom Championship-klubben fra selveste Porto for i underkant av 16 millioner pund i fjor sommer, og har vært lysende for Wolves denne sesongen.

Neves' prestasjoner har ført til at både Liverpool og Man Utd har fulgt portugiserens situasjon med argusøyne, og spesielt Jürgen Klopp sies å være spesielt interessert i å hente 21-åringen til Anfield, som etter alle solemerker må starte jakten på en erstatter for Emre Can. Men, Neves har ingen planer om å forlate Molineux i nærmeste fremtid, og akter å spille i Premier League neste sesong – for Wolves.

- Jeg kom hit for å hjelpe klubben, og klubben har hjulpet meg også. Jeg mener vi har oppnådd alle målene vi har satt oss, både individuelt og som lag. Det er normalt at de store klubbene følger oss, ikke bare meg, men også resten av laget. Men, jeg er virkelig lykkelig her. Jeg ønsker å bli, og jeg ønsker å nyte Premier League med denne fantastiske klubben, fastslår Neves ifølge avisen The Guardian.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18