McCarthy ferdig i Ipswich

11/04/2018

Ipswich-sjefen var allerede på vei ut av klubben, men forlater Ipswich umiddelbart, og ikke ved sesongslutt, som først planlagt.

Mick McCarthy har vært manager for Ipswich i nærmere seks år, og tidligere i vår ble det klart at han og assistentmanager Terry Connor ville forlate klubben ved sesongslutt. Men etter tirsdagens triumf over Barnsley, ble det klart at duoen forlater Ipswich med umiddelbar effekt. McCarthy har hatt samtaler med eieren Marcus Evans, og på pressekonferansen etter 1-0-seieren over Barnsley, fortalte han nyheten.

- Jeg snakket med Marcus i helgen og vi ble enige om at det er til det beste for meg, spillerne og klubben at vi skiller lag nå, sier McCarthy.

Under kampen mot Barnsley var en av spillerne hans, Barry Cotter, tydelig oppbrakt ved å bli byttet ut av McCarthy, og engelskmannen antyder årsaken til hvorfor han ikke holdt ut til sesongslutt.

- Jeg startet med en seier og avsluttet med en seier. Dere kan antakeligvis se hvorfor jeg drar. Reaksjonen til Barry Cotter etter at jeg tok ham av var patetisk. Det er jeg som har signert ham og brukt ham, og han var helt utslitt og nødt til å bli byttet ut. Det var en skammelig reaksjon, men jeg trenger ikke høre på slikt tøv igjen, for dette var min siste kamp. Jeg er ferdig, tordnet 59-åringen.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18