Mats (20) vant runde 1 i NM i oddstipping

05/03/2018

Harstadmannen Mats Rinaldo Hansen (20) har tatt teten i odds-NM.

Med en strøken trippel til 20.11 i odds, så vant 20-åringen runde en og er sikret tur til Russland i sommer.
- Jeg hadde skikkelig troa på trippelen. Jeg følger med på de aller fleste ligaene og leser meg opp. Jeg trodde også mange ville gå for hardt ut og bomme, sier en glad vinner og sier følgende om taktikken fremover.
- Det blir litt safere spill i rundene fremover. 

I runde 1 var det nok veldig mange som satset på for høye odds og vanskelige spill. Kun 54 spillere har poeng med seg videre til runde 2, mens ledersummen er på 20.11.
Her er intet avgjort og det er først etter 6 runder vi får den totale vinneren, men i hver eneste runde så stikker altså en rundevinner av med tur for 2 til Russland og fotballeventet i sommer.
- Vi er fornøyde med deltagelsen i runde 1 og det viser at mange velger ulik taktikk. Denne runden blir utvalget enda bedre med Champions League i midtuken og norsk seriestart til helgen. Det vil skape enda større interesse og med bare tre spill over 10 i odds inn, så kanskje mange velger en annen taktikk i runde 2, sier PR-manager Mikael Mellqvist fra NM-arrangøren Coolbet.

Vinneren fra Harstad var strålende fornøyd med vinnerbeskjeden på plass i England for å se Liverpool-Porto.
- Det er et kjempeartiig konsept og veldig gøy at det er blåst liv i igjen etter noen års pause, avslutter en glad NM-vinner.

Under er de tre beste spillene fra uke 1 samt sammenlagtstillingen i NM i oddsen.

 


Kim Marki

Bookietest 2017/18