- Liverpool ville ha £183 millioner

02/09/2017

Barcelona er lite fornøyd med at Philippe Coutinho ikke endte opp i den katalanske hovedstaden dette overgangsvinduet.

Det spanske overgangsvinduet stengte i går kveld, ett døgn etter det engelske vinduet. Liverpool- og Barcelona-fansen måtte dermed belage seg på 24 ekstra timer med neglebiting om hvor den briljante brasilianeren skal spille sin fotball denne sesongen. Etter en sommer med flere bud og like mange avslag fra Liverpool, prøvde Barcelona seg en aller siste gang fredag kveld. Men, som så mange ganger før denne sommeren, ble katalanerne møtt med blankt avslag, og Barca-ledelsen er lite fornøyd med at man ikke lyktes med å få superstjernen til Camp Nou.

- Etter flere uker med tilbud, så forlangte Liverpool 200 millioner euro (£183 millioner) for en av deres spillere. Vi ønsker ikke å risikere driften av klubben. Vi vil ikke ta del i markedet som er preget av inflasjon. Vanligvis er det de tradisjonelle klubbene som er de store aktørene, men åpenbart ikke denne gangen, sukker sportsdirektøren for Barcelona, Albert Solér, overfor spansk presse.

Philippe Coutinho har brent mange broer blant Liverpool-fansen denne sommeren etter å ha gjort flere stunts for å komme seg vekk fra Anfield. Ryggproblemene hans forsvant som dugg for solen under landslagsoppdrag for Brasil, og når han returnerer til Merseyside skal han få sin fulle hyre med å spille seg både inn på laget og inn i Liverpool-fansens hjerter igjen. 


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18