Leicester-eier bekreftet omkommet

29/10/2018

Leicesters eier, Vichai Srivaddhanaprabha, var en av personene ombord i den grusomme helikopterstyrten lørdag kveld.

Det var omtrent klokken 21:30 norsk tid, lørdag kveld, at den forferdelige ulykken var et faktum. Helikopteret til Leicesters eier, Vichai Srivaddhanaprabha, styrtet like ved klubbens hjemmebane, King Power Stadium. Leicester-eieren og fire andre personer mistet livet i den tragiske ulykken. Natt til mandag kunngjorde klubben i en pressemelding at den populære eieren var et av ofrene. To piloter, Eric Swaffer og hans partner Izabela Roza Lechowicz, samt to medlemmer av Srivaddhanaprabhas stab, Nursara Suknamai og Kaveporn Punpare mistet også livet.

Støttemeldinger og kondolanser har strømmet inn fra hele verden i det som er en av de mer tragiske hendelsene i fotballen i nyere tid. Alle som er involvert i Leicester City er selvsagt hardt påvirket av det som har hendt, men klubben står sammen i tragedien.

- Det er med vår dypeste sorg og knuste hjerter at vi bekrefter at vår formann, Vichai Srivaddhanaprabha, var en av de som tragisk mistet livet lørdag kveld. I Khun Vichai har verden mistet en stor mann. En mann med godhet, sjenerøsitet og en mann som ble definert av den kjærligheten han viste til familien og de han ledet. Leicester City var en familie under hans lederskap. Det er en familie som vil sørge hans bortgang og påse at klubbens visjoner blir arven hans, skriver klubben på sine hjemmesider.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18