Klar for nye eventyr

05/07/2017

Huddersfields sukessrike trener, David Wagner, har ingen intensjoner om å forlate The Terriers og blir med på eventyret i Premier League.

David Wagner har vært en ettertraktet mann siden han tok Huddersfield opp til Premier League. Tyskeren, som også er god venn med Liverpools Jürgen Klopp, blir av mange sammenlignet med den karismatiske Reds-bossen – både i personlighet og spillefilosofi. Wagner har vært en aktuell kandidat for atskillige Premier League-klubber denne sommeren, men 45-åringen har nå gitt et klart og tydelig signal om at han akter å fortsette eventyret han har startet på John Smith's Stadium. David Wagner har nemlig skrevet under på en flunkende ny kontrakt som binder ham til The Terriers til 2019, og Hudds-bossen innrømmer at det var fristende å takke for seg etter opprykket til eliten.

- Til å begynne med, tenkte jeg at dette var det beste øyeblikket å takke for meg og at vi kunne feire sammen senere i livet. De siste 18 månedene har jeg imidlertid følt at jeg har en eier som er på min side, som jeg virkelig kan stole på. Han vil virkelig ha meg her. Jeg trenger ikke å gå inn i noen spesiell rolle. Jeg kan være nøyaktig den jeg er her, både som person og manager, sier David Wagner ifølge The Guardian.

Huddersfield David Wagner

Lykkelig Wagner
Huddersfield avsluttet sesongen 2015/16 på en 19. plass i The Championship, men allerede sesongen etter sørget tyskeren for femteplass og opprykk til Premier League via playoff. The Terriers har foreløpig kun forsterket stallen med Laurent Depoitre fra FC Porto og Aaron Mooy fra Manchester City, men atskillig flere signeringer er ventet å ankomme John Smith's Stadium i løpet av sommeren. Premier League-millionene vil nemlig renne inn på konto, og ifølge Hudds-sjefen, har han en eier som er mer enn klar til å hoste opp de nødvendige midlene.

- Jeg synes vi har en av de beste eierne i britisk fotball. Han er en lokal fyr og en fan som støtter deg på alle måter han er i stand til. Og dette er noe du ikke bør forlate bare fordi du får mer lukrative tilbud andre steder. Jeg liker folket her, og jeg liker laget mitt. Jeg er en så lykkelig mann fordi jeg har en ny utfordring, med de samme folkene rundt meg. Det kan ikke bli bedre enn det, forklarer tyskeren.

Spennende sommer i møte
Huddersfield starter på sitt nye eventyr i Premier League når sesongen åpner mot Crystal Palace 12. august. Frem til da vil klubbens overgangsrekord trolig bli smadret flere ganger ifølge den optimistiske manageren.

- Vi er nødt til å bruke store summer, fordi de enorme rikdommene i Premier League er noe alle kan se. Den første sesongen vi er her, har vi muligheten til å virkelig forme stallen vår og gjøre noen kvalitetssigneringer av høy kvalitet. Kan hende vil vi slå overgangsrekorden vår noen ganger, men det er den ligaen vi er i. Vi er i den største og rikeste ligaen i verden, som vi er en del av og ønsker å konkurrere i. Alt dette er veldig spennende, og vi kan kjøre på fremover, mens vi må være aktsomme for medaljens bakside også, sier 45-åringen.

Dermed tyder det meste på at Huddersfield-fansen går en voldsomt spennende sommer og sesong i møte.
 


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18