Kane ut med skade

11/03/2018

Spurs-fansen holder pusten, etter at Harry Kane måtte forlate kampen mot Bournemouth med en ankelskade. I verste fall kan sesongen være over for toppscoreren.

Kane skadet ankelen i et sammenstøt med Bournemouth-keeper Asmir Begovic etter cirka en halvtime. Toppscoreren hadde tydelige smerter i sin høyre ankel da han humpet av banen, og i verste fall kan sesongen være over for 24-åringen. Det er den samme ankelen som han skadet på rundt samme tid i fjor, og da ble det fire uker på sidelinjen for Harry Kane.

Skadeomfanget denne gangen er foreløpig ikke kjent, og svar på det får vi trolig i morgen, mandag. Men på sosiale medier har Spurs-supportere i hopetall trykket på panikknappen, og frykter at både resten av sesongen og sommerens VM kan ryke for Premier Leagues toppscorer.

- Selvfølgelig er jeg bekymret, og det vil jeg være helt til vi får kunnskap om skadeomfanget i morgen. Vi kan ikke si noe mer. Vi håper at ankelen ikke er et altfor stort problem for ham, og håper at han kommer tilbake så fort som mulig, sa Pochettino til Sky Sports etter kampslutt på Dean Court.

Tottenham vant kampen 4-1.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18