Conte får ikke sparken

06/02/2018

Blues-bossen sitter trygt inntil videre.

Antonio Conte har hatt noen forferdelige uker som Chelsea-manager. The Blues har vunnet bare to av ti kamper i 2018, og 1-4-tapet mot Watford, sørget for at det er første gang Chelsea har tapt to strake kamper med tre mål siden 1995. Etter smellen mot Watford, trodde mange at Contes tid på Stamford Bridge var omme, men ifølge BBC har italienerens fremtid i klubben ikke vært diskutert hos klubbledelsen. Chelseas topp 4-muligheter har blitt satt i reell fare som følger av grusom form, og midtstopper i klubben, Gary Cahill, mener bestemt at det ikke er managerens feil at det har gått så galt de siste ukene.

- Uansett hvilken avgjørelse som blir tatt, så er det spillerne som må ta ansvar. Manageren har gjort en helt fantastisk jobb. Prestasjonsmessig, så kjenner jeg oss ikke igjen. Vi må bare holde oss sterke. Jeg har vært her før med denne klubben, og det gjør vondt, erklærer 32-åringen overfor BBC.

Antonio Conte har nå gitt spillerne sine tre dager fri, før de skal prøve å reise kjerringa hjemme mot bunnlaget West Brom kommende mandag. 


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18