Carrick legger skoene på hylla

12/03/2018

Michael Carrick gir seg som fotballspiller etter denne sesongen.

Manchester Uniteds eminente midtbaneanker, Michael Carric, har bestemt seg for å gi seg som fotballspiller etter denne sesongen. Det bekreftet 36-åringen på dagens pressekonferanse i forbindelse med morgendagens oppgjør mot Sevilla. Carrick har vært i Manchester United siden 2006 og har etterhvert oppnådd legendestatus i klubben. I november slet han også med uregelmessig hjerterytme, men heldigvis er veteranen kvitt problemene sine. Nå ser han frem til å avslutte sesongen og karrieren som United-spiller.

- Det kommer en tid når det er på tide å gi seg med fotball, uansett hvor mye jeg ikke liker det. Det er der jeg er nå. Jeg er helt fin fra problemene jeg har hatt tidligere, og jeg er tilbake i form. Jeg ønsket å avslutte karrieren på mine betingelser, så jeg var fast bestemt på å komme i form igjen, forteller 36-åringen.

Carrick fikk sin testimonial i fjor sommer, og sier også han høyst trolig vil satse på treneryrket når spillerkarrieren er over til sommeren. Manchester United møter Sevilla i morgen for å avgjøre hvem som går videre til kvartfinalen i Champions League.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18