Carragher: — Firmino er en av de mest undervurderte spillerne i Premier League

08/02/2018

Liverpool-legenden mener brasilianeren er en av de viktigste spillerne for de rødkledde

Det er ikke lenge siden folk lurte på om Liverpools mangel på en rendyrket spiss ville bli et problem for Jürgen Klopp, men Roberto Firmino har tatt steget opp og svart kritikken med en rekke gode prestasjoner denne sesongen. Brasilianeren er blant topp ti i ligaen når det gjelder antall scoringer og målgivende pasninger, og har lagt ballen i nettet 19 ganger i alle turneringer.

Liverpool-legende Jamie Carragher mener Firmino er en av de viktigste spillerne i Liverpool og forklarer hvorfor han er en av de mest undervurderte spillerne i Premier League.
— Firmino har vært en åpenbaring denne sesongen. Jeg tror faktisk han er en av de mest undervurderte spillerne i ligaen. Han har alltid vært Liverpools førstevalg på topp grunnet den jobben han gjør uten ball, men nå leverer han mål også. Han er veldig smart når det kommer til pasninger og bevegelse, og skaper ofte enorme rom for de andre å angripe i ved å trekke forsvarere ut av posisjon, sa Carragher under Monday Night Football Extra.

26-åringen har hatt dobbelt så mange taklinger og pasningsbrudd som noen annen spiss i en topp seks-klubb denne sesongen. I tillegg gjennomfører han betraktelig flere spurter enn de andre spissene, noe som er ekstremt viktig for måten Liverpool forsvarer seg fra topp under Jürgen Klopp. 


William Gaathaug

 

Bookietest 2017/18