Bli med i vår Fantasy-liga!

02/08/2017

En ny Premier League-sesong står for døren, og det betyr også en ny runde for Fantasy-spillere. Som vanlig stiller Tips med både liga og premie til ligavinneren.

Fantasy Premier League (FPL) har blitt et uhyre populært manager-spill. I fjor var det nesten fire millioner påmeldte lag, og interessen har bare økt for hver sesong. Spillet er kjent for de fleste, der spillerne gis poeng for mål, målgivende og kamper uten baklengs, avhengig av posisjonen på spillerne.

Du er gitt 100 millioner pund til å rekruttere 15 spillere, og du kan ikke ha flere enn tre spillere fra samme lag. Tipsavisen vil også i år stille med egen Fantasy-liga, og som vanlig vil vinneren premieres med ett års abonnement av avisen, sendt til deg i PDF-format. For å sette opp ditt lag og bli med i ligaen, må du ha en konto på http://fantasy.premierleague.com. Når du har gjort det, klikker du deg inn på «Leagues», «Create and join new leagues» og taster inn koden for ligaen, som er 39684-413842. Og vips, så er du med og kjemper om ett års abonnement på Tipsavisen. Lykke til! 


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18