Big Sam ferdig i Everton

15/05/2018

Alt tyder på at Sam Allardyce er ferdig som manager i Everton.

Sam Allardyce ble ansatt på Goodison Park for å ettertrykkelig sørge for at klubben holdt seg unna nedrykksfare, etter at Evertons foregående manager, Ronald Koeman, hadde etterlatt the Toffees nede i gjørma i Premier League. Allardyce levde opp til Everton-eieren Farhad Moshiris minstekrav, men det er åpenbart ikke nok for å få fortsette i jobben i Liverpool.

For ifølge Sky Sports vil Big Sam bli fortalt av Moshiri i morgen, onsdag, at han ikke har noen fremtid på Goodison. Samme nyhetskilde melder også at Allardyce vil bli kompensert for de resterende 12 månedene av kontrakten hans, omlag seks millioner pund. Dermed kan det se ut at Everton nok en gang må legge ut på ny manager-jakt, og nok en gang er favoritten Marco Silva.

The Toffees forsøkte å lokke til seg portugiseren i november i fjor, og Silva var så absolutt interessert, men Watford stod steilt på sitt. Etter at overgangen falt i vasken, stupte Watfords resultater, og også Silva fikk sparken noen måneder etter. Denne gangen vil imidlertid portugiseren være ledig på markedet, om telefonen fra Everton skulle komme.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18