Ber om støtte fra Chelsea

05/02/2018

Antonio Conte ber klubbledelsen om offentlig støtte etter spekulasjoner om fremtiden

Antonio Conte ber Chelsea om offentlig støtte for å få slutt på spekulasjoner om hans fremtid som manager i klubben. Italieneren førte London-klubben til ligagull i sin første sesong i England, men etter en sesong så langt under par har Chelsea kun FA-cupen og Champions League å kjempe om – i sistnevnte venter Barcelona.

Contes åpne kritikk av klubbens manglende transfer-backing, i tillegg til en rekke svake resultater, har ført til spekulasjoner om 48-åringens tid i London er ferdig. Den tidligere Juventus-treneren har kontrakt med Chelsea frem til 2019, men har blitt kraftig linket til jobben som Italia-manager.

— Jeg hadde satt pris på om klubben hadde gitt en uttalelse om at de har tro på meg og den jobben jeg gjør. Samtidig vet jeg at det aldri har skjedd i fortiden, så jeg har ikke noe håp om at det vil skje, sa Conte til Sky Sports i forkant av kveldens møte med Watford. 

Conte insisterer på at han er hengitt til jobben i Chelsea og ønsker å fullføre sin kontrakt med den regjerende ligamesteren. 


William Gaathaug

 

Bookietest 2017/18