Barkley skifter blåfarge

05/01/2018

Ross Barkley er i ferd med å få sin drømmeovergang til Chelsea.

Antonio Conte har lagt ned minimal innsats for å skjule at han ønsker nye spillere i det nåværende overgangsvinduet. Chelsea skiller på atskillig flere fronter enn hva tilfellet var i fjor, da klubben sikret seg ligamesterskapet. Nå har han på det nærmeste sikret seg Ross Barkley, hvis kontrakt med Everton løper ut i sommer. The Toffees er dermed ute etter å cashe inn på scouseren før han forsvinner gratis etter sesongslutt, og trolig ligger overgangssummen på 15 millioner pund.

Barkley har ennå ikke spilt for Everton denne sesongen på grunn av skade, men rekker trolig ikle seg Everton-trøya før han skifter blåfarge til Chelsea. For fredag ettermiddag kunne Chelsea-sjefen Antonio Conte bekrefte at midtbanespilleren er svært nære en overgang.

- Han er veldig ung, og har masser av rom for forbedringer. Han er fysisk veldig sterk og har bra teknikk. Han blir et bra kjøp for oss, men man må samtidig huske på at han må få tid til å komme tilbake fra sin langvarige skade. Ikke glem at han ikke har spilt på syv måneder, advarer Conte på fredagens pressekonferanse. 


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18