Argyle i gjørma

06/10/2017

Tøff start på livet i League One for Plymouth Argyle.

SE VÅRT SPILLFORSLAG NEDERST I SAKEN

Plymouth-Fleetwood: Stor ståhei på sjarmerende Home Park da grønnkledde Plymouth Argyle forrige sesong rykket opp til League One, men livet på nivå 3 har vist seg vanskelig for manager Derek Adams og hans menn. Kun én av første elleve kamper er vunnet, og Adams har bare unntaksvis kunne stille sitt beste mannskap. Skader, røde kort og påfølgende karantener har gjort det ekstra tungt for nykommeren i League One.

- Vi føler vi gjør de rette tingene, men alle skader og karantener gjør det vanskelig for oss å få resultatene vi alle ønsker. Vi kan ikke annet enn å fortsette arbeidet, og tro at det snart snur. Historien viser at seieren trolig vil komme når vi fortjener den mest, men akkurat nå tar vi hva som blir gitt oss, sier Adams til klubbens hjemmesider.

Plymouth

Nye problemer
Argyles skadeproblemer har gjort livet vanskelig, og tirsdag smalt det igjen. Denne gang var det midtbanespiller Graham Carey som forsvant ut med en smell i cupoppgjøret mot Exeter (seier etter straffesparkkonkurranse). Ballvirtuosen Ruben Lameiras kom på som erstatter, og til alles store lettelse rakk Lameiras å imponere i løpet av kvarteret han fikk på banen. På 15 minutter rakk portugiseren å bidra med både målgivende pasning og scoring via krittmerket. Kan hende er den tidligere Tottenham-spilleren jokeren som lette på stemningen i Argyle-troppen de neste ukene.

- Ruben har vært uheldig etter å ha levert svært oppmuntrende ting i oppkjøringen til ny sesong. Vi har slitt i starten, og da ikke tatt oss råd til å slippe til kreativitet i den grad vi hadde håpet. Vi har hatt nok med å forsvare oss, men vi vet jo alle at Ruben er spilleren som kan føre oss til målsjansene vi trenger. Kan hende er dette sjansen han har ventet på, sier Adams.

Strake hjemmekamper
Plymouth Argyle er tabelljumbo, men veien frem til rett side av streken er ikke avskrekkende. Fire poeng skiller frem til Doncaster og Bury rett over streken, og nå venter to kamper foran egne fans på Home Park. Lørdag ankommer Uwe Röslers Fleetwood, før ligaleder Shrewsbury står for tur påfølgende helg. Fleetwood åpnet sesongen med tre strake seirer, men har slitt i senere tid. Tre av de siste fire er tapt og hele 18 baklengs er notert på siste 7 kamper. Også Fleetwood vant i cupen tirsdag, og seieren var etterlengtet.

- Det var viktig å snu trenden. Moralen i garderoben har hele tiden vært høy, men det er alltid viktig å raskest mulig komme tilbake på skinnene etter et tap. Vi resier til Plymouth for å vinne, sier waliseren Wes Burns som i 2-1-seieren mot Morecambe fikk en sjelden mulighet fra start, og takket for tilliten ved å både score og bidra med målgivende pasning.

Plymouth og Fleetwood møttes sist i League Two sesongen 2013/2014, og begge lag vant da på bortebane. Argyle vant 4-0 på Highbury Stadium, mens Fleetwood vant 2-0 på Home Park.


Tips-hjørnet: Plymouth - Fleetwood
Lørdag 7. oktober, kl. 16.00 | Home Park
Viasport 3

Kampodds:
2,95    3,25    2,36  |  NordicBet  
2,95    3,25    2,36  |  Betsson 
3,05    3,25    2,33  |  Unibet 
3,00    3,30    2,39  |  Betsafe 
2,95    3,25    2,30  |  Coolbet

Tipset: Over 2,5 mål til 2,00 i odds hos Unibet
Plymouth med 0-2-7 på de ni siste ligakampene og ligger sist på League One-tabellen. Liten opptur tirsdag med seier etter straffer hjemme mot Exeter i EFL Trophy. Der sto seks spillere over med skader. Her soner Gary Miller (f) og Sonny Bradley (f). Fleetwood med tre tap på de fire siste ligakampene og ligger rett over midten av tabellen. 2-1-seier hjemme mot Morecambe i EFL Trophy tirsdag. Conor McAleny (a) er på vei tilbake fra skade. Vi satser på scoringer!


Kim Marki

 

Bookietest 2017/18