Anbefales ny Fulham-kontrakt

17/03/2017

Ryan Sessegnon er så utvilsomt av Englands aller mest ettertraktede spillere.

SE VÅRT SPILLTIPS NEDERST I SAKEN

Den anvendelige forsvarsspilleren er bare 16 år, men har allerede spilt seg inn i varmen hos den opprykkskåte Championship-klubben. Unggutten er ikke bare inne i førsteelleveren, men er også av bidragsyterne som kan ende opp med å skyte Fulham tilbake til Premier League. Mot Newcastle på St. James’ Park forrige helg var Sessegnon kampens store spiller, og med to flotte scoringer bidro unggutten til at opprykksfavoritten ble slått 3-1 i egen hule.

Manager Slavisa Jokanovic forsøker etter beste evne å skjerme sin unge juvel, men storklubbene har for lengst oppdaget backens enorme talent. Liverpool, Chelsea, Manchester City og Arsenal ryktes alle å ligge langflate etter Sessegnons underskrift. Tidligere Fulham-angriper Leroy Rosenior er imidlertid en av stadig flere som anbefaler stortalentet å bli værende i Fulham enda noen sesonger.

- Han har et enormt potensiale, og kan selv velge sin neste destinasjon. Det finnes imidlertid nok av eksempler på spillere som har tatt for lange steg i ung alder. Fulham er et perfekt sted for ham å utvikle seg videre, sier Rosenior til engelsk presse.

Sessegnon står bokført med fire Championship-scoringer denne sesongen, og med hans hjelp har hovedstadslaget tatt steg på tabellen de siste månedene. Et skuffende resultat (1-1) mot nedrykkstruede Blackburn i midtuken gjorde at The Cottagers ikke er inne på play off før helgens runde, men fortsatt finnes nok av kamper å skaffe seg sluttspill på. Neste to kamper spilles mot Wolves og tabelljumbo Rotherham, med ulvene som første hinder på Craven Cottage lørdag.

-----------------------

Tips-hjørnet: Fulham - Wolverhampton
Lørdag 18. mars, kl. 16.00
Craven Cottage

Kampodds:
1,72    3,80    4,50  |  NordicBet       
1,72    3,80    4,50  |  Betsson       
1,66    3,90    4,80  |  Unibet       
1,72    3,80    4,50  |  Betsafe       
1,69    3,95    5,05  |  Coolbet

Tipset: Under 2,5 mål til 2,28 i odds hos Unibet
Ett poeng opp til playoffplass for Fulham som er i fin form med 5-3-0 på de åtte siste. Ledelse til langt inn i overtiden hjemme mot Blackburn tirsdag. Floyd Ayité (mb) og Lucas Piazon (a) manglet. Wolverhampton har fire poeng ned til streken etter to strake ettmålsseirer. Før det sto laget med 0-1-5 på seks ligakamper. Helt fortjent at 0-1 ved pause ble snudd til 2-1 borte mot Brentford tirsdag. Der avgjorde gjestene med to sene scoringer. Vi tror på en målfattig affære.


Kim Marki

 

Bookietest 2017/18