10 i odds på Liverpool!

08/03/2018

Mr Green slår til med et oddstilbud av de sjeldne for nye kunder.

Det er duket for en godbit av en fotballkamp lørdag når Manchester United og Liverpool møtes på Old Trafford. Rivalene kjemper om 2. plassen bak suverene Manchester City, før morgendagens oppgjør skiller det to poeng i Manchester Uniteds favør.

Bookmakerne spår et helt åpent oppgjør. Coolbet har satt 2,63 i odds på hjemmeseier, 3,40 på uavgjort og 2,90 i odds på B-en mens Unibets odds viser 2,67 – 3,40 – 2,82. Hos Mr Green slår man imidlertid til med et skikkelig tilbud til nye kunder.

Mr Greens kampanje lørdag er enkelt og greit at alle nye kunder (eller spillere som er registrert, men som ikke har gjort innskudd til selskapet tidligere) får 10,00 i odds på Liverpool i stedet for 2,75 som er den vanlige borteoddsen. Spillet kan ikke kombineres med noen andre kamper eller bonuser, men samtidig er alle pengene man eventuelt vinner helt frie for omsetningskrav. Maks innsats er 100 kroner.

For å benytte seg av kampanjen må man velge Liverpool-seier til 2,75 i odds etter at man har registrert seg. På spillekupongen vil oddsen deretter boostes opp til ti ganger innsatsen. Dermed har man et verdispill av de sjeldne på lørdagens storkamp!

Ønsker man å spille på Manchester United eller uavgjort dobles gevinsten med inntil 5000 kroner, men dette er en ordinær velkomstbonus der det blir et omsetningskrav før man kan ta ut penger igjen.


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18