Test av spilltilbydere: 17. plass

16/02/2018

Pinnacle frister igjen med verdens beste odds, men ellers er det lite å glede seg over.

Pinnacle har endt på 8. og 9. plass i våre to siste bookmakertester. Oddsen er fortsatt best i verden, men når man har klare mangler på alt annet blir det denne gangen en skuffende 17. plass.
Nettside: www.pinnacle.com

Tidligere sluttplasseringer:

2008: 9. plass
2016: 8. plass

De profesjonelles valg

1: Brukervennlighet nettside

Pinnacle har norske nettsider. Registreringsprosessen er enkel og det blir sent en aktiveringsmail med link. Merk at man ikke kan velge brukernavn selv, en kunde-ID blir automatisk opprettet av selskapet. Når det gjelder hjemmesidene er de fortsatt minimalistiske, men det er noe kronglete å enkelt finne frem objekter fra flere ligaer på kort tid. Kun enkle systemvarianter tilbys der mulig gevinst regnes ut automatisk.
Score: 6/10

2: Innskudd/uttak

Norsk kroner kan velges som valuta. Det er gratis å overføre penger til Pinnacle, men når det gjelder uttak så tillater man seg et gebyr på mellom 95 og 150 kroner. I tillegg fakturerer man kunden for 3 prosent behandlingsgebyr av summen som ble satt inn hvis man vil ta ut tre ganger mindre enn innskuddet. Dette er naturlig helt uholdbart i dagens marked. Merk at hver kunde får ett gratis uttak pr. kalendermåned uten at det gir noe bedring på karakteren i denne kategorien.
Score: 4/10

3: Spillutvalg

Spillutvalg er ikke noe som Pinnacle satser hardt på. Det som gjelder her er å ha best odds på vanlig 1x2-spill, asiatisk handikap samt over/under-spill. Av spesialspill tilbyr man langt mindre enn de andre selskapene i vår test. Vi har norsk fokus på vår test og det blir dermed også solid poengtrekk for at man ikke engang har odds på Eliteserien ute nå.
Score: 7/20

4: Tilbakebetalingsprosent

Dette er en ren matematisk kategori uten noe rom for skjønn. Pinnacle endte opp med følgende testresultater:

Premier League: 97,7 (5. plass)
Champions League: 97,8 (5. plass)
The Championship: 97,6 (1. plass)
La Liga: 97,5 (1. plass)
Serie A: 97,5 (1. plass)
GET-ligaen: 96,3 (1. plass)
Eliteserien håndball: Ingen odds
Ligue 1: 97,6 (1. plass)
Bundesliga: 97,5 (1. plass)
Eredivisie: 97,1 (1. plass)
Premiership: 97,6 (1. plass)
Vinnerodds Eliteserien: Ingen odds
Asiatiske handikap: 98,4 (1. plass)
Over/under: 98,0 (1. plass)
1x2-handikap: Ingen odds

Dette er den klare styrken til Pinnacle som rett og slett har verdens beste betingelser for spillerne når det gjelder tilbakebetalingsprosenter. I vår test tar man 1. plassen i ti av kategoriene. Kun på Premier League og Champions League blir man slått av andre bookmakere. Det blir dermed nesten full poengpott for Pinnacle her!
Score: 19/20

5: Support

Ingen norsk kundeservice hos Pinnacle som i tillegg kun byr på hjelp via e-post. Vi savner både en livechat samt telefonnummer. Stor aktivitet på twitter trekker opp, men totalinntrykket blir av man sviktet også i denne delkategorien.
Score: 3/10

6: Ansvarlig spill

Ansvarlig spill har fått en relativt tynn seksjon på Pinnacles hjemmeside. Her tilbys det kun linker til internasjonale hjelpesider på nettet for de som har problemer med spilling. Det blir plusspoeng for at man ikke har casinoreklamer på nettsidene sine, men det er også det vi finner som positivt. Når det gjelder bonusordninger tilbys ikke det.
Score: 3/10

Oppsummering: 42/80 poeng

Pinnacle er valget for deg som kun er opptatt av best odds på de største ligaene. Supporten er mangelfull, det tas gebyr på uttak av gevinster og spillutvalget med norsk fokus er meget tynt. Ønsker du å holde deg til vanlige 1x2-spill, asiatisk handikap og over/under på storkamper er Pinnacle bookmakeren å gå til, men for resten må man finne andre alternative spillselskap.

Les mer om årest 24 utvalgte spilltilbydere her.


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18