- Derfor vinner Liverpool

10/10/2017

Møtene mellom erkerivalene Liverpool og Manchester United er sesongens høydepunkt. Vi har sjekket hva oddseksperten tror, oddseksperten med følelser for helgens hjemmelag.

*Gi ditt resultattips i vår Facebook-link, og vær med i trekningen av en Liverpool-drakt.

*Prøv Tips i 4 uker for kun 99,- !

Derfor vinner Liverpool hatkampen

Jon Sagbakken er oddssetter i Coolbet og heier litt ekstra på Liverpool. Her forklarer han hvorfor hans favorittlag bør vinne hatkampen lørdag.

- Liverpool har ikke tapt de fire siste innbyrdes mot Manchester United uansett bane og Klopp har et bra tak på Mourinho. Vi vet om bussen som parkeres lørdag og har en Coutinho i knallform som kan åpne den med geniale pasninger eller noen susere utenfor 16-meteren som selv ikke David De Gea har en sjanse på, sier Coolbets oddssetter til Tipsavisen.

Oddssetteren ser mange ting som taler for Liverpool i lørdagens storkamp.
* Liverpool er ubeseiret hjemme.
- Vi sendte Arsenal hjem som slakt og med samme innsats og hurtighet så er Manchester United sjanseløse. Liverpool har mye mer tempo i laget og Manchester United skal slite med å henge med lørdag, argumenterer Jon Sagbakken.
* Liverpool er solide bakover på Anfield.
- På hjemmebane har Liverpool kun ett baklengs. Vi har neppe flere etter lørdagens kamp. Dødballproblemet blir ikke like synlig når United mangler Pogba og Fellaini, sier Sagbakken til Tips.

* Liverpool er best mot de gode lagene
- Liverpool stortrives mot de andre storklubben. Glem Manchester City-kampen. Den ble ødelagt av en utvisning og faktum er at Liverpool var best/hadde den største sjanse før Mane ble utvist. Mot United vil det bli noe helt annet og 11 mot 11 er Liverpool best. I fjor klarte United 0-0 etter en parkert buss og en kjemperedning av David De Gea. Så heldige er de ikke denne gangen, sier Jon Sagbakken.
* Liverpool har flere matchvinnere
- Mane, Salah og Coutinho. Ingen har bedre offensiv enn det i Premier League, og jeg er trygg på at en av disse avgjør. United har David De Gea så klart, men dette er 3 mot 1 og litt urettferdig. Kanskje scorer alle tre lørdag? Det ville vært helmaks, sier Coolbets oddssetter.

* Liverpool har en 12. mann
- Anfield tidlig lørdag. Her blir det bra kok og masse engasjement. Liverpool har en 12. mann i The Kop og da har det kokt over for mange United-spillere tidligere. Jeg blir ikke overrasket om vi ser nervøse United-spillere som lager straffe eller blir utvist etter et voldsomt publikumstrykk, argumenterer Jon Sagbakken.
* United er sårbare på venstrebacken
- Jeg ber til Gud at United kommer til start med Daley Blind mot Salah. Det blir rått parti i fart. Darmian er litt bedre for United, men han er også sjanseløs. Mourinho ville nok hatt en frisk og rask Luke Shaw, men på denne siden kommer Liverpool kjøre over gjestene lørdag.

Hos Coolbet.com er oddsen i skrivende stund:
2.64 på Liverpoolseier og 2.91 på Unitedseier, mens uavgjort gir 3.35 i odds.
- Hjemmeoddsen vil definitivt friste mange. 2.64 på Liverpoolseier på Anfield. Det kan fort bli en nydelig lørdag for de som heier på det beste røde laget, avslutter Coolbets oddssetter.

*Sagbakken og andre Liverpool-fans fikk seg en kraftig nedtur etter at denne saken ble skrevet, da det ble kjent at Liverpools viktigste angrepsvåpen - Sadio Mané - hadde pådratt seg skade under landslagsoppdrag. Lynvingen meldes å være ute i opptil seks uker. 


Kim Marki

Bookietest 2017/18