Nye toner fra Betsson

15/01/2017

Petter ”Katastrofe” Bjørklund overtar for Tone Damli


Artist, pokerspiller og tidligere ”Skal Vi Danse”-deltaker Petter "Katastrofe" Bjørklund er ny Betsson-ambassadør. Mannen bak landeplagen ”Maria” er utpekt til å overta etter Tone Damli, og nykommeren hviler ikke på laurbærene. Allerede neste uke befinner 27-åringen seg på settet hvor han gjør sin reklamefilm-debut.
 
Betsson gleder seg naturlig nok over å ha forsterket laget med en av Norges mest populære artister.
 -Vi er særdeles fornøyd med denne avtalen. Petter har imponert oss både som pokerspiller og som en fornøyelig kar å jobbe med. Petter leverte som en proff sammen med John Arne Riise foran kameraet - I tillegg til en tredje stjerne som vi foreløpig lar være en hemmelighet. Vi mener uansett at dette er de beste reklamefilmene vi har produsert de seneste årene, og er overbevist om at de passer det norske markedet, sier PR-manager Mikael Mellqvist. 

Katastrofe kan dermed se frem mot et innholdsrikt år. Artisten skal i studio, har planlagt flust med konserter både her hjemme og i Sverige, mens det også skal deltas i store pokerturnerneringer i inn- og utland. Nå blir det altså i tillegg oppdrag for Betsson der han overtar stafettpinnen etter Tone Damli. 
 

Bookietest 2016