Bytter ut Betsson med Coolbet

30/09/2017

Den erfarne spillduoen Kim Rud Petersen (45) og Mikael Mellqvist (40) er nye ledd i Coolbet.coms storsatsing.

Spilleselskapet Coolbet er bare et drøyt år gammel, men allerede blant de beste oddsselskap som finnes.
-Vi ble veldig fristet av et selskap som setter sportsbook først og lager egne odds med høy tilbakebetalingsprosent. Alt for mange av de største selskapene fokuserer nesten bare på casino, sier Kim Rud Petersen og Mikael Mellqvist - som begge sa opp sine jobber og forlater Betsson-systemet etter 11 års tjeneste der.

Rud Petersen har du sett mye på TV som talsmann og forkjemper for lisens for andre spillselskap enn Norsk Tipping også.
Mellqvist er mannen bak Betssons ambassadørprogram med John Arne Riise og flere samt reklamekonseptet med Verdalmannen.
-Vi gleder oss over nye nye utfordringer i Coolbet og tror veldig på en strategi om å investere i produktene og ha et strålende oddstilbud med best tilbakebetalingsprosent - fremfor å bruke masse penger på timesvis med TV-tid, sier Kim Rud Petersen til Tipsavisen.
-Den lojaliteten vi har sett blant Coolbets kunder er unik og ikke noe du får ved å tilby de største bonusene. Flere og flere vil velge det beste produktet fremfor bonus med ulike omsetningsregler som de færreste forstår/klarer, skyter Mellqvist inn.

Coolbet har den siste tiden lansert reklamekonseptet "vær smart" der de sammenligner sine odds mot kjente selskap som Unibet, Betsson, Betsafe og NordicBet.
- Resultatene viser at vi har den beste tilbakebetalingsprosent, så de som er opptatt av best mulig odds bør velge Coolbet, avslutter duoen.


Kim Marki

Bookietest 2017/18