UFC: Jimi Manuwa øyner tittelen

19/03/2017

Nok en brutal knockout på hjemmebane gir Jimi Manuwa et reelt håp om å få slåss om tittelen i lett tunvekt.

Jimi Manuwa trengte ikke én runde engang for å knocke ut Corey Anderson i lørdagens main event i UFC Fight Night i London. Hjemmefavoritten landet en ren venstre hook på kinnet til amerikaneren, og dermed var det tidlig kvelden for Anderson, som også vi spådde i lørdagens analyse. Etter kampen gjorde Manuwa det klart at han ønsker vinneren av Daniel Cormier og Anthony Johnson, som skal kjempe om tittelen i lett tungvekt neste måned i sin neste kamp. Og etter nok en spektakulær knockout har han styrket aksjene sine betraktelig.

- Jeg kommer til å gå for UFC-tittelen nå. Det er det eneste fokuset mitt nå. Jeg fokuserer på beltet, og det er hos vinneren av Cormier og Johnson, sier Manuwa til nettstedet MMA Junkie, som også svært overraskende sa han kunne tenke seg en boksekamp mot David Haye.

Det har aldri skjedd tidligere at UFC-fightere under kontrakt har fått lov å slåss utenfor oktagonet, og Conor McGregor kan være det første unntaket fra regelen hvis drømmekampen mot Floyd Mayweather blir en realitet. Daniel Cormier og Anthony Johnson skal gjøre opp om lett tungvekt-tittelen natt til søndag, 9. april, norsk tid.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18