UFC: Emil Meek solid underdog

03/01/2018

Det er bare ti dager til Emil Meek gjør etterlengtet comeback, men bookmakerne tror på en ulykkelig retur til UFC-buret.

Det er under UFC Fight Night 124 i St. Louis at nordmannen gjør sitt comeback i UFC. Emil Meek har ikke vært i aksjon siden triumfen mot Jordan Mein i UFC 206, som ble holdt 10. desember 2016. Stevnet i St. Louis går av stabelen natt til søndag om ti dager, men det er ventet at «Valhalla» vil få sin fulle hyre mot sin motstander, Kamaru Usman.

Nigerianeren er ranket som nummer ti på UFCs offisielle liste i Weltervekt-divisjonen, mens Meek er uranket. Nordmannen er imidlertid langt fra fremmed med rollen som underdog, og det var blant annet sjokkseieren mot Rousimar Palhares for noen år siden, som ga 29-åringen billetten til UFC-sirkuset.

Det gir imidlertid ikke bookmakerne noen større tro på at nordmannen vil overraske nok en gang. Mot Usman går Meek inn i UFC-buret som solid underdog, og Betsafe har «The Nigerian Nightmare» som soleklar favoritt, til vesle 1,19 i odds. En seier til Meek gir derimot hele 4,70 ganger pengene tilbake.

 


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18