- Jeg kommer til å slå han til bakerste rad

15/02/2017

En drømmefight mellom Conor McGregor og Floyd Mayweather blir mer og mer realistisk. Iren er beskjeden optimist før det eventuelle gigantmøtet.

Conor McGregor er MMA-sportens ubestridte konge, og har tatt UFC med storm på rekordtid – bare fire år etter han debuterte i oktagonet. «The Notorious» holder beltet i organisasjonens lettvektsdivisjon, og holdt en kort tid både i lett- og fjærvektsdivisjonen. Siden invaderingen av UFC, har iren begynt å se seg om etter nye jaktmarker mellom slagene i UFC-buret, og McGregor sikter høyt. Det har vært ingen hemmelighet at han ønsker en boksekamp mot kongen av bokseringen, Floyd Mayweather.

Amerikaneren har sagt han har ingen planer om å bokse mot Conor McGregor, men nylig ble det avslørt at begge partene har blitt enige om de personlige betingelsene for et eventuelt drømmemøte. McGregor er notorisk kjent for å «trash talke» motstanderne sine for å enten for å de forbanna nok til å møte ham eller psyke de ut før et møte. Ofte lykkes han. Det ser han altså ut til å gjøre nok en gang, denne gang i en annen idrett. Men det betyr ikke at McGregor er mindre optimistisk på suksess av den grunn.

- Jeg jakter denne fighten, og ingen kan stoppe meg fra å gjøre det. Hodet hans er så lite; helt ærlig, nevene mine er større enn hodet hans. Jeg gjør folk bevisstløse, jeg forteller kun fakta. Når jeg treffer ham, kommer han til å havne på bakerste rad, sier Conor McGregor ubeskjedent til magasinet GQ.

Hvis fighten blir noe av, blir det etter alle solemerker historiens første «one billion dollar fight» - den første kampen som noen sinne vil generere mer enn en milliard dollar. Fight-fansen venter spent på neste episode av sagaen.

 


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18