Her er bookmakernes hockeyfavoritter

01/03/2017

Frisk er oddsfavoritter mot Vålerenga

Vålerenga Hockey, odds, sluttspill, bookmakernes hockeyfavoritter

Oddssetterne hos NordicBet gir 1.72 på at Askerlaget går videre, mens Oslo-klubben gir hele 2.00 i odds.
- Nok en gang møtes Frisk og Vålerenga i kvartfinalene i Norgesmesterskapet. De siste sesongene har Vålerenga vist seg som det sterkeste laget, men i år må Frisk finne seg i å være favoritter. Ser man isolert på siste halvdel av sesongen, er Frisk det laget som har tatt mest poeng i Getligaen. Vålerenga sliter med tynn tropp og har en motsatt formkurve. I tillegg er fryktede Jordal Amfi revet og Oslo-laget må spille sine hjemmekamper i Furuset Forum.  

Dette kommer til å bli tett og jevnt i alle oppgjørene, hvor hjemmebanefordel i kamp 7 kan vise seg å bli avgjørende. NordicBet tror det endelig lykkes for Frisk å ta seg videre til semifinalene og velger å gi Asker-klubben et svakt favorittstempel, sier NordicBets markedssjef Daniel Vassbund.
Oddsselskapet mener dette er den klart jevneste kampserie.
- Stavanger og Lørenskog er de største favorittene, mens Storhamar også har et klart favorittstempelet. Frisk-Vålerenga lukter fort 7 kamper og masse spenning, men sluttspill er noe annet enn serie og nå våkner en spesiell type spillere, avslutter Vassbund.

Hvem går videre-odds fra NordicBet:
Frisk Asker-Vålerenga  // 1.72 -2.00
Stjernen-Stavanger  //  9.95 -1.02
Lillehammer-Lørenskog  //  3.20 -1.30
Sparta-Storhamar  //  2.70 -1.40


Kim Marki

Bookietest 2016